A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/goran%20ivanisevic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Goran Prpić napušta Davis Cup kormilo, protiv Japana na klupi Ivanišević! | Politika+
Sport

PROMJENA BLIZU: Goran Prpić napušta Davis Cup kormilo, protiv Japana na klupi Ivanišević!

Iako na sastanku Upravnog odbora HTS nisu previše razgovarali o toj temi, čini se da je sve samo pitanje dana. Goran Prpić će nakon pet sezona gotovo sigurno napustiti kormilo Davis Cup reprezentacije Hrvatske.

FOTO: Goran Ivanišević
Piše: PolitikaPlus

Iako na sastanku Upravnog odbora HTS nisu previše razgovarali o toj temi, čini se da je sve samo pitanje dana. Goran Prpić će nakon pet sezona gotovo sigurno napustiti kormilo Davis Cup reprezentacije Hrvatske, javljaju Sportske novosti.

Bilo je to razdoblje u kojem nije bilo lako balansirati. Ivan Ljubičić okončao je reprezentativnu karijeru, Mario Ančić dugo je pauzirao zbog bolesti i ozljede pa napustio tenis. I Ivo Karlović imao je problema s ozljedama, stoga se neki veliki rezultati nisu mogli očekivati.

No, to vjerojatno nije bilo presudno u odluci Gorana Prpića. Ostavku još nije objavio, ali se očekuje da bi mogla stići za nekoliko dana, ili do kraja tjedna.

Kojom stazom će krenuti HTS zasad je tajna. Uostalom, dok ne dođe potvrda od Gorana Prpića, potvrda o odlasku, neće se izjašnjavati. No, najvjerojatnije će Hrvatsku u dvoboju protiv Japana u 1. kolu Svjetske skupine voditi Goran Ivanišević, a za kasnije će se vidjeti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo karlović, ivan ljubičić, goran ivanišević, tenis, davis cup, marin čilić