A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/wall-street.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

New York: Policija izbacuje prosvjednike s Wall Streeta | Politika+
Svijet

PROSVJED: New York: Policija izbacuje prosvjednike s Wall Streeta

Ured gradonačelnika Michaela Bloomberga priopćio je da prosvjednici moraju "privremeno napustiti" park i ukloniti svoje šatore i cerade.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Policija za suzbijanje nereda počela je u utorak ujutro izbacivati prosvjednika pokreta "Zauzmi Wall Street" iz parka Zuccotti, financijske četvrti New Yorka, javlja Reuters i podsjeća da su prosvjednici tamo utaboreni od rujna.

Ured gradonačelnika Michaela Bloomberga priopćio je da prosvjednici moraju "privremeno napustiti" park i ukloniti svoje šatore i cerade. Prosvjednici su kazali da je stotine policajaca na terenu i da je izbacivanje prosvjednika iz parka u tijeku. Gradske vlasti tvrde da će se prosvjednici moći vratiti nakon što se park očisti.

Prosvjednici su počeli kampirati u Zuccotti parku 17. rujna kako bi kontinuirano izrazili svoje nezadovoljstvo financijskim sustavom koji ide na ruku bogatima i korporacijama. Policija je priopćila da su im gradske vlasti naložile izbacivanje prosvjednika iz parka jer njihova stalna prisutnost predstavlja rizik po sigurnost.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

new york, walkl street, policija