Zagreb

ODBIJENICA: Zdravko Mamić ostao zbunjen Bandićevom odbijenicom

Odgovor Milana Bandića da neće financirati krov na Maksmiru, zatekla je izvršnog predsjednika Dinama.

Piše: PolitikaPlus

Poruka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji ne želi platiti 60 milijuna kuna za natkrivanje dvije tribine maksimirskog stadiona zatekla je Zdravka Mamića.

 

Ja sam vam pokazao samo nacrt, no napravljen je i prijekt, netko je u to utrošio svoje vijeme, tvrtke koje su radile projektnu dokumentaciju uložile su u to svoj novac, nažalost. 

- U vrijeme krize i recesije stadion nije prioritet, ima puno većih prioriteta, prizemljio je jučer izvršnog predsjednika Dinama gradonačelnik Zagreba.-Kad je, gdje, rekao da ništa od krova u Maksimiru, pitao se Mamić.

-Ne mogu ja komentirati gradonačelnika, ali. Ja sam vam pokazao samo nacrt, no napravljen je i prijekt, netko je u to utrošio svoje vijeme, tvrtke koje su radile projektnu dokumentaciju uložile su u to svoj novac, nažalost. Ja sam napravio ono što mogu, predložio jer mislim da bi taj zahvat bio lako izvediv, jer je krov potreban stadionu. Ma, ne znam što bih rekao, pitao se Mamić i odlučio zaključiti tu temu.

Podsjetimo Mamić je na ranije organiziranoj press konferenciji izjavio kako bi mu za obje natkrivene tribine trebalo između 50 i 60 milijuna kuna.

 

-A to nije, velika investicija. Dinamo je sam više od tog iznosa u posljednjih nekoliko mjeseci uložio u gradsku imovinu. No krov je faza 1, a u fazi 2, 3 i 4 da želimo da se jug primakne zapadnoj i sjevernoj tribini, a istok da se primakne na sve tribine, poručio je tada Mamić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stadion maksimir, grad zagreb, zdravko mammić