A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/males.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hrvoje Maleš: Balakov je u svom radu samostalan, možda i previše! | Politika+
Sport

KRITIKE: Hrvoje Maleš: Balakov je u svom radu samostalan, možda i previše!

'Ne miješam se u struku, ali trener mora znati koji su prioriteti Hajduka.'

FOTO: Hrvoje Maleš
Piše: PolitikaPlus

Kada su novinari sreli Hrvoja Maleša ispred Poljuda nisu ni slutili da će dobiti takvu porciju ispovjedi od predsjednika Hajduka. Maleš je, malo je reći, razočaran kiksom u Karlovcu i igrom Hajduka pod ravnanjem Krasimira Balakova koja već zaostaje za Dinamom sedam bodova. Tvrdi da skoro nije ni putovao u na utakmicu kad je vidio momčad.

 

'Ne miješam se u struku, ali trener mora znati koji su prioriteti Hajduka.'

''Nama u vezi igra stoper (Inoha, op.a.), to svi vide'', kaže Maleš koji tvrdi da mu predbacuju da se ne razumije u nogomet, ali da i on zna kako to nije napadačka postava. Večernji list prenosi njegove kritike na račun bugarskog trenera.

''Mi se u Karlovcu tresemo, a oni u pet godina ne potroše koliko mi u mjesec dana. Naš jedan igrač ima plaću kao cijeli klub.''

Hajduk predsjednik nezadovoljan je i minutažom nekih igrača na kojima bi Hajduk trebao zaraditi u budućnosti. To je jedini izlaz iz financijskog ponora, ali Balakov se očekivano vodi svojom logikom, a ne onim što bi Maleš htio.

''Ne miješam se u struku, ali trener mora znati koji su prioriteti Hajduka'', kaže Maleš i dodaje da Balakov ne priča s nikim o momčadi što će se promijeniti.

Priča se i o kaznama za 1:1 u Karlovcu. Možda su kazne igračima i logične. Plaće su im isplaćene nakon što je klub digao novi kredit. Jedan od buntovnika zbog kašnjenja primanja, Ljubo Milićević, opet je katastrofalno pogriješio, i to baš dan nakon kritika upravi.

Malešu se sve to zavrtjelo u glavi i s pomiješanim osjećajima otvorio se prisutnim novinarima. Problemi su svuda oko njega, a možda onaj najveći je da Tomasov i Subašić nisu prihvatili uvjete novog ugovora. Hajdukovi su još samo ove godine, a predsjednik Maleš najavio im je drugu momčad ukoliko ne odustanu od svojih zahtjeva. Teški dani su pred Hajdukom, ali što je tu novo?

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

karlovac, hajduk, hrvoje vejić, krasimir balakov