A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-cermak-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivan Čermak potvrdio da namjerava preuzeti Dioki | Politika+
Energetika

GENERAL PODUZETNIK: Ivan Čermak potvrdio da namjerava preuzeti Dioki

"Za to smo dobili suglasnost svih strana - i vlasti i oporbe, vjerovnika, pa i samog gospodina Ježića."

FOTO: Umirovljeni general i dalje razgranava svoje poslove
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Jutarnji list

Umirovljeni general Ivan Čermak uskoro bi mogao preuzeti tvrtku Dioki, posrnulog riječkog tajkuna Roberta Ježića, doznaje Jutarnji list. U sklopu programa restrukturiranja te tvrtke dio vjerovnika, prije svih Zagrebačka banka, predlaže da Čermak dođe na čelo Diokija. Čermak je Jutarnjem listu potvrdio tu informaciju.

"Točno je da moja tvrtka Crodux plin namjerava preuzeti Dioki. Za to smo dobili suglasnost svih strana - i vlasti i oporbe, vjerovnika, pa i samog gospodina Ježića. Napravili smo plan restrukturiranja i sad je na vjerovnicima da odobre ili odbiju taj plan - istaknuo je Čermak. Prema tom planu, tvrtka Crodux plin postala bi manjinski vlasnik Diokija i radila na proizvodnom i financijskom restrukturiranju tvrtke."

Čeka nas veliki posao, a namjera nam je da očuvamo radna mjesta i petrokemijsku industriju - tvrdi Čermak, koji navodi da bi vjerovnici konačnu odluku o njegovu planu trebali donijeti ovog tjedna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dioki, ivan čermak, crodux plin, robert ježić