A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/portal-branitelja-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Na Trgu bana Jelačića počeo sajam braniteljskog poduzetništva | Politika+
Zagreb

SAJAM: Na Trgu bana Jelačića počeo sajam braniteljskog poduzetništva

Sajam braniteljskog poduzetništva otvoren je u šatoru na Trgu bana Jelačića u organizaciji Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

FOTO: Braniteljski Portal
Piše: PolitikaPlus/Hina

Sajam svetog Mihovila - sajam braniteljskog poduzetništva otvoren je danas u šatoru na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u organizaciji Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara, u sklopu Petih dana zagrebačkih branitelja Vukovara i 20. obljetnice 204. vukovarske brigade i bitke za Vukovar.

 

Autohtone hrvatske proizvode, poput meda, maslinova ulja, suhomesnatih poizvoda i raznih rukotvorina izlagat će do 23. rujna 127 izlagača - branitelja koji djeluju kroz braniteljske zadruge ili samostalno kroz obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

 

Naš cilj nije samo dovesti branitelje koji djeluju u braniteljskim zadrugama nego pokazati širu društvenu priču sa željom da pokažemo da su branitelji još uvijek najkreativniji dio društva, rekao je predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Damir Jašarević. Državni tajnik Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Zoran Komar rekao je da hrvatski branitelji okupljeni sa svojim proizvodima iz čitave Hrvatske najbolje govore o prešućenoj činjenici da je 80 posto branitelja radno aktivno.

 

Sajam je otvorila majka zagrebačkog dragovoljca ubijenog na Ovčari Barica Spudić. Partner sajma je Osječko-baranjska županija, a održava se uz potporu Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Gradskog ureda za poljoprivredu i odjela za prevenciju Ministarstva unutarnjih poslova.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jelčić plac, sajam, HGK