A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dok-ing-xd-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dok-ing: Premijera XD-a spremnog za cestu za tri dana u Frankfurtu | Politika+
4kotača

HRVATSKI AUTO: Dok-ing: Premijera XD-a spremnog za cestu za tri dana u Frankfurtu

Deset auta XD spremno za prodaju. Prva vožnja u srijedu na frankfurtskom sajmu automobila.

Piše: PolitikaPlus/Večernji list

Prvi hrvatski električni automobil XD, namijenjen gradskoj vožnji, od idućeg bi se tjedna mogao naći na cestama diljem svijeta. Nulta serija XD-a iz tvorničke hale zagrebačke tvrtke Dok-Ing, koja broji deset vozila, spremna je za globalnu isporuku. otkriva Večernji list.


U odnosu na prije dvije godine predstavljeni prototip XD-a, prvim kupcima ponuditi će se potpuno redizajniran i usavršen model električnog vozila za gradsku vožnju, ekskluzivno za Večernji list najavio je inovator tog automobila Vjekoslav Majetić. Svjetska premijera vozila koje već sutra možete imati u svom vlasništvu bit će u srijedu, na sajmu automobila u Frankfurtu. Oni koje je XD zagolicao na kupnju, moći će ga isprobati na jedan dan, te se uvjeriti u performanse motora, unutrašnjosti i voznih svojstava tog jedinstvenog hrvatskog proizvoda, poručuju iz Dok-inga.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vjekoslav majetić, električni automobili, dok-ing xd