A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/BANDIC.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Josip Kregar: Slučaj preprodaje ulaznica bit će na Odboru za kontrolu | Politika+
Zagreb

NOVA AFERA?: Josip Kregar: Slučaj preprodaje ulaznica bit će na Odboru za kontrolu

Preprodaja ulaznica za Ligu Prvaka novi problem za Milana Bandića.

FOTO: Milan Bandić
FOTO: arhiva
Piše: Ilijana Grgić

Preprodaja ulaznica za Ligu Prvaka u uredima zagrebačkog gradonačelnika, mogla bi postati novi problem za Milana Bandića.  Nakon što je Večernji list objavio priču kako je moguće u Uredu gradonačelnika kupiti ulaznice za utakmice Lige prvaka,  bez limita i po cijeni kakva je na Dinamovim blagajnama, iz Grada i od strane  gradonačelnika za sada nema nikakvih informacija o toj temi.

Mnogi veliki „poduzetnici „poput Al Caponea, nastradali su na sitnicama, na sitnim u financijskom smislu. O ovom slučaju tražit ću da raspravlja skupštinski Odbor za kontrolu, a ja u znak prosvjeda neću prisustvovati na Hanžekovom memorijalu kao predstavnik Gradske skupštine.

 

-Ovaj grad se pretvorio u mjesto gdje tapkaroši najbolje prolaze i to se smatra plemenitom poduzetničkom vještinom . Međutim da će gradonačelnik u svom uredu prodavati karte svojim pouzdanicima i to pravdati time da se to oduvijek radilo to mi je nije bilo očekivano, istaknuo je Josip Kregar, potpredsjednik Skupštine grada Zagreba  i predsjednik skupštinskog Odbora za Kontrolu.  

 

Kregar ističe , da ako je i bio običaj da se ulaznice od strane grada dijele, ne mogu se  prodavati.  

 

- Mnogi veliki „poduzetnici „poput Al Caponea, nastradali su na sitnicama , na sitnim u financijskom smislu . O ovom slučaju tražit ću da raspravlja skupštinski Odbor za kontrolu, a ja u znak prosvjeda neću prisustvovati na Hanžekovom memorijalu kao predstavnik Gradske skupštine, zaključuje Kregar.

 

 Rujansko zasjedanje Gradske skupštine, uz sve dosadašnje aktualne gradske probleme, na listu je dobilo još jedan, a gradske će zastupnike kao i građane zanimati, koliko je grad kupio ulaznica i koji su kriteriji bili da se te iste ulaznice kupuju u Uredima gradskog poglavarstava..  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dinamo, Milan Bandić, Josip Kregar, gradska skupština, ulaznice ua ligu prvaka