A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog propusta policije i pravosuđa policajac lopov opet na poslu | Politika+
Crna kronika

APSURDI: Zbog propusta policije i pravosuđa policajac lopov opet na poslu

Nadzirat će kladionicu za koju je priznao da ju je opljačkao?

Piše: PolitikaPlus/VLM

Policajac Marko Vestić koji je lanjskog kolovoza službenim pištoljem opljačkao kladionicu Fortuna u Vinkovcima, što je u istrazi i priznao, vraćen je na posao u PU vukovarsko-srijemsku! Da se Vestića vrati u policijsku službu odlučeno je po sili zakona, prenosi Večernji list, jer Disciplinski sud u Osijeku nije u godinu dana, koliko najviše može trajati udaljenje iz službe, uspio okončati postupak protiv policajca prijavljenog zbog teže povrede službene dužnosti.

Da ironija i sramota za policiju bude još veća, 40-godišnjaka iz Mirkovaca moralo bi se vratiti na isto radno mjesto, u patrolu u Vinkovcima, gdje mu je u opisu posla i nadziranje kladionica!

Potvrdio je to načelnik PU vukovarsko-srijemske Ivan Matić u odgovoru na upit novinara. Službeno, disciplinski postupak nije okončan zbog Vestićevih zdravstvenih problema zbog kojih nije dolazio na rasprave u Osijek. Neslužbeno, Disciplinski sud mogao je donijeti odluku i bez njegova ispitivanja, nakon tri uzastopna nedolaska na sud, jer postoje i dokazi i iskaz koji je dao nakon uhićenja, pa mnogima nije jasno zašto to nije i učinjeno.

Marko Vestić je trenutačno na bolovanju, no da ga sutra prekine i vrati se na posao policija bi mu morala isplaćivati punu plaću, vratiti značku i dati novo oružje jer je pištolj kojim je počinio razbojništvo dokaz u također nedovršenom kaznenom postupku koji se protiv njega vodi zbog razbojništva.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

marko vestić, policija, ivan matić, pljačka