A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/knjige-britanac-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebačke tržnice na Britancu pokreću sajam rabljenih knjiga | Politika+
Zagreb

KNJIGE: Zagrebačke tržnice na Britancu pokreću sajam rabljenih knjiga

Također i razmjena udžbenika, od rujna svakog petka od 12 do 20 sati na Britanskom trgu.

Piše: PolitikaPlus/Hina

"Ujutro svježi proizvodi iz prve ruke, a poslijepodne knjige iz druge ruke" slogan je pod kojim Tržnice Zagreb pokreću sajam knjiga, koji će se od rujna održavati svakog petka od 12 do 20 sati na Britanskom trgu, doznaje se u Zagrebačkom holdingu.

Osim što će građani moći kupovati i prodavati rabljene knjige, 2. i 9. rujna roditelji i djeca imat će priliku razmjenjivati i rabljene udžbenike.

To je očito na neki način odgovor i zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je građanima koji razmjenjuju školske udžbenike tek za iduću godinu obećao adekvatan prostor.

U Zagrebačkom holdingu ističu da je antikvarijat na otvorenom svojevrstan odgovor Tržnica na sve učestalije upite građana da im se na jednom mjestu omogući prodaja rabljenih knjiga, a s obzirom da je Britanac već prepoznat kao mjesto s najboljom ponudom umjetnina, jer se nedjeljom tradicionalno održava sajam antikviteta, bio je, navode, logičan izbor i za organizaciju antikvarijata na otvorenom.


To je očito na neki način odgovor i zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je građanima koji razmjenjuju školske udžbenike tek za iduću godinu obećao adekvatan prostor. Knjige su se ovog ljeta razmjenjivale na travnjaku uz Aveniju Dubrovnik kod zgrade Ine te uz parkiralište na južnoj straniTrga Franje Tuđmana.

"Ovaj projekt svojevrstan je nastavak napora naše podružnice da novim sadržajima zagrebačke tržnice približe kupcima ali i ostalim zainteresiranima, kako bi bile privlačne ne samo za kupovinu, već i za posjet raznim kulturnim i društvenim događajima", navode iz Zagrebačkog holdinga.

Iz Tržnica Zagreb također pozivaju građane da se uključe u odabir naziva tog sajma. Prijedlozi se mogu poslati na info@trznice-zg.hr ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. - podružnica Tržnice Zagreb, Šubićeva 40/V, Zagreb.