A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/lenovo-tablet-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lenovo predstavio ThinkPad Tablet certificiran za Netflix | Politika+
IT

GADGETI: Lenovo predstavio ThinkPad Tablet certificiran za Netflix

Novi ThinkPad Tablet prvi je Lenovo mobilni uređaj s pristupom Internetu kojeg pokreće operativni sustav Google Android 3.1.

Piše: Ivan Klarić

Lenovo je danas najavio ThinkPad Tablet namijenjen poslovnim korisnicima, prvi Lenovoov mobilni uređaj s pristupom internetu kojeg pokreće operativni sustav Google Android 3.1 i prvi tablet u industriji koji je certificiran za pružanje Netflix video streaminga. Također, kako ističu u Lenovu, Android Tablet omogućuje pristup tisućama aplikacija s Android Marketa kao i aplikacija koje su testirane za uređaje Lenova dostupnih putem Lenovo Shopa.
- Tablet je izuzetno osoban mobilni uređaj. Upravo stoga, ThinkPad Tablet je dizajniran sa značajkama prilagođenima poslovnim korisnicima kako bi osigurao bolju produktivnost i veću učinkovitost. osluškivali smo želje i potrebe naših korisnika te smo Android Tablet dizajnirali kako bi udovoljio svim njihovim potrebama, kažu u Lenovu.


Prvi Android Honeycomb Tablet certificiran za Netflix, Lenovo ThinkPad Tablet ima HDMI (1080p ) izlaz u kombinaciji s ugrađenim upravljanjem digitalnim pravima (DRM),  pa članovi Netflixa mogu na svojem televizoru izravno gledati filmove i televizijske emisije s Netflixa.

Lenovo ThinkPad Tablet sadrži Nvidia Tegra 2 dual-core mobilni procesor koji omogućuje obavljanje više stvari u isto vrijeme, zamjetno brže pretraživanje Interneta s ugrađenim flashom, te, kako tvrde u Lenovu, kvalitetu igranja igrica kao na igraćim konzolama i smanjenu upotrebu električne energije, što osigurava dulje trajanje baterija.

"Tegra 2 dual core procesor najbolje odgovara Lenovo ThinkPad Tabletu”, kaže Michael Rayfield, generalni direktor jedinice Mobile Business u Nvidiji,  "Korisnici sada mogu uživati surfajući Internetom s Falshom, u kvalitetnom igranju igrica kao na igraćim konzolama, HD videu i Netflixu. Sve je ovo must have za današnje Tablete.

S novom inačicom Androida dolazi bolja povezivost i širi izbor utora za prključke- ThinkPad Tablet uključuje digitalizator olovku, USB ulaz u punoj veličini, utor za SD karticu u punoj veličini, mini HDMI za spajanje na vanjske projektore i zaslone kao i Keyboard Folio Case ThinkPad kvalitete s optičkim TrackPointom.....

 

....

 

IZ PRIOPĆENJA

Podaci na ThinkPad Tabletu su na sigurnom zahvaljujući slojevitoj zaštiti. IT administratori jednostavno pružaju podršku uređaju zahvaljujući paketu poslovnih rješenja koji uključuje softver protiv krađe i mogućnost onesposobljavanja Tableta ukoliko je uređaj izgubljen ili ukraden pomoću Computrace*. Dodatne sigurnosne značajke uključuju: virtualne aplikacijske podrške poput Citrix*, nemogućnost korištenja zaslona s LanDesk* i sigurnu e-mail podršku od Good Technology*.

Uz 10.1 inčni (1280x800) zaslon težine manje od jednog kilograma, ThinkPad Tablet opremljen je IPS zaslonom za kut gledanja od 178 stupnjeva koji je otporan na ogrebotine Corning* Gorilla* Glass. Ovaj poslovni uređaj omogućuje poslovnim korisnicima da budu povezani, produktivni i da se zabave dok su izvan ureda i kuće.

  • Dobijte više dok ste u pokretu: Kada ste pokretu i radite, ThinkPad Tablet omogućuje korisniku pregledavanje i uređivanje Microsoft Office dokumenata s predinstaliranom aplikacijom Documents to Go od DataViza. Također, možete pribilježiti informacije koje se automatski prebacuju u rukom pisan tekst putem ThinkPad Tablet olovke. Kada je potrebno više raznovrsnosti, korisnici mogu priključiti Keyboard Folio za brzo, udobno i točno pisanje i kontrolu mišem.

  • Budite bolje povezani: S mogućnošću WiFi povezivanja, 2GB besplatne memorije na cloudu, USB utorom i čitačem SD kartice standardne veličine, jedinstvenom uslugom Lenova kopiranje dokumenata, dijeljenje multimedijskih datoteka i dokumenata s drugim ljudima i elektroničkim uređajima je nadasve jednostavno. Prezentacije će izgledati još bolje ukoliko se povežete s vanjskim monitorom putem ugrađenog mini HDMI utora. Prema potrebi, korisnici mogu sinkronizirati ključne dokumente i mape sa svojim Tabletom svaki put kada se spoje na svoje računalo s operativnim sustavom Windows 7. S aplikacijom ooVoo, dvostruka HD kamera osigurava kristalno čistu sliku prilikom video konferencije. Korisnici mogu biti u kontaktu sa svojim prijateljima ili kolegama s posla putem ekskluzivne aplikacije Lenova SocialTouch koja objedinjuje e-mail, kalendar i sve informacije s društvenih mreža u jedno jednostavno sučelje.

  • Bacite se na posao: ThinkPad Tablet se može spojiti s nizom uređaja i mreža bez pomoći IT administratora. Korisnici mogu iskoristiti šifru za logiranje na korporativnu mrežu kako bi pristupili uređaju i povezali se s korporativnim e-mailom pomoću specijalno certificirane aplikacije Good for Enterprise. IT administratori mogu jednostavno kreirati pristup jedinstvenim korporativnim predinstaliranim aplikacijama te dijeliti i distribuirati aplikacije koje je tvrtka kupila ili razvila putem jedinstvenog korporativnog App Shopa. Ono što je najvažnije, korisnici će biti u mogućnosti zaštititi povjerljive podatke putem robusnih sigurnosnih odlika koje uključuju šifriranje SD kartice, onesposobljavanje izgubljenog uređaja i softver protiv krađe.

  • Osigurajte dobru zaštitu: Korisnici ThinkPad Tablet imat će pristup cjelokupnom portfelju korporativnih usluga Lenova kao što su ThinkPlus Support koja omogućuje poslovnim korisnicama direktan pristup iskusnim tehničarima sa specifičnim Android i Tablet iskustvom i Tablet Protection koji poslovnim korisnicima omogućuje pokrivenost za oštećenja koja nisu pokrivena garancijom kao što su ispadanja, manja izlijevanja tekućine, električni udari i druga slična oštećenja nastala pod normalnim radnim uvjetima. Također, Imaging Services Lenova oslobađa IT odjele od potrebe da naprave jedinstvene prikaze svakog uređaja i osigurava da čak i s flash prikazom jamstvo ostaje zaštićeno i Tablet spreman za upotrebu ravno iz kutije.

Lenovo App Shop – Stalni ekosustav za aplikacije i usluge

Osim tisuća aplikacija dostupnih na Android Market, korisnici Lenovo Tableta imaju pristup aplikacijama u sklopu Lenovo App Shopa – jedinstvenog tržišta aplikacija koji sadrži popularne aplikacije koje su posebno testirane za Lenovo ThinkPad Tablet. Lenovo App Shop sadrži aplikacije u širokom spektru kategorija uključujući glazbu, filmove, knjige, vrijeme, društvene mreže i još puno toga.

Također, Lenovo App Shop će podržavati enterprise aplikacije i online dućane za privatne aplikacije pojedinih korporacija kako bi pomogli poslovnim korisnicima lakše integriranje Tableta u svoje svakodnevno poslovanje. Nadalje, Lenovo će ponuditi lokalizirane aplikacije, valutu i jezik.

 

 

 

  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

google Android 3.1, android, Android 3.1, netflix, lenovo thinkpad tablet