A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan%20horvat.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milan Horvat ponovo priveden u policiju | Politika+
Crna kronika

GOSPODARSKI KRIMINAL : Milan Horvat ponovo priveden u policiju

Čini se kako slučaj zbog kojega je priveden nema veze s aferom Spice

Piše: PolitikaPlus

Varaždinska policija jutros je zbog gospodarskog kriminala uhitila dvije osobe, a mediji javljaju kako je jedan od njih Milan Horvat, suvlasnik Fima grupe kojemu se sudi u slučaju Spice.

Mediji javljaju da privođenje Milana Horvata nema veze s aferom Spice u kojoj je, uz bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca i još šest osoba, optužen da je sudjelovao u pokušaju nezakonitog preuzimanja Podravke.Glasnogovornica varaždinske Policijske uprave Marina Kolarić potvrdila je da policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Varaždinu provodi kriminalističku istragu nad dvjema osobama zbog kaznenih djela vezanih uz gospodarski kriminal.


 Njihov identitet i pojedinosti slučaja nije željela otkriti. Više informacija o cijelom slučaju policija će iznijeti sutra.Mediji javljaju da je jedna od privedenih osoba Milan Horvat te da slučaj zbog kojega je jutros priveden nema veze s aferom Spice u kojoj je, uz bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca i još šest osoba,

optužen da je sudjelovao u pokušaju nezakonitog preuzimanja Podravke, pri čemu je ta koprivnička prehrambena tvrtka oštećena za gotovo 400 milijuna kuna.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Milan Horvat, policija