A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/savicevic%20dejan.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dejan Savićević: Hrvatska je jako dobra momčad, ali laganu prednost dajem Srbiji! | Politika+
Sport

REAKCIJE: Dejan Savićević: Hrvatska je jako dobra momčad, ali laganu prednost dajem Srbiji!

'No, do početka kvalifikacija ima još puno vremena tako da se te snage mogu promijeniti.'

FOTO: Dejan Savićević
FOTO: FSCG
Piše: Ivan Klarić

Dejan Savićević, nekad sjajan nogometaš, protagonist svima vrlo dobro poznate zagrebačke utakmice 1999. godine između Hrvatske i Jugoslavije, za portal PolitikaPlus prokomentirao je ždrijeb kvalifikacija za SP 2014. u Brazilu i skupinu A u kojoj je hrvatska nagometna reprezentacija zajedno sa Srbijom, Belgijom, Škotskom, Makedonijom i Walesom.

 

'No, do početka kvalifikacija ima još puno vremena tako da se te snage mogu promijeniti.'

- Smatram da će se tu za prvo mjesto boriti Hrvatska i Srbija. Mišljenja sam da Belgijci te Škoti ne mogu ugroziti niti Srbiju ni Hrvatsku, kaže Savićević.

Predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore kaže da je teško reći tko je u susretima između Srbije i Hrvatske favorit.

- Hrvatska je pokazala određene probleme protiv Gruzije i premda ni Srbima baš ne ide, laganu prednost sada dajem Srbiji premda, napominjem, do početka kvalifikacija ima još puno vremena tako da se te snage mogu promijeniti, ističe Savićević.

Savićević se osvrnuo i na napise u hrvatskim medijima kako su odnosi između njega i izbornika Crne Gore, hrvatskog trenera Zlatka Kranjčara, zategnuti.

- Ma, mediji kada je mirno more, žele pod svaku cijenu napraviti buru. Sve je u redu u odnosu između mene i Cice, kaže Savićević najavljujući kako će Crna Gora u narednim kvalifikacijskim utakmicama za Euro ići na pobjedu.

- A to znači da želimo i pobjedu protiv velike Engleske, ističe Savićević.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zlatko kranjčar, crna gora, srbija, hrvatska, dejan savićević