A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan%20paravanja.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Danas se neće pretraživati teren u potrazi za Antonijom Bilić | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Danas se neće pretraživati teren u potrazi za Antonijom Bilić

U potrazi za nestalom maloljetnom Antoniom Bilić danas se neće obavljati fizička pretraga terena

Piše: PolitikaPlus/Hina

Policija i dalje provodi kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada prikupljenih podataka i obavijesti te druge mjere i radnje, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.


Policija je Paravinju dovezla u Hrvatsku nešto poslije 20 sati preko graničnog prijelaza Strmica kraj Knina, nakon čega je oko 23,30 sati dovezen u šibenski zatvor.

Javnost će o nastavku daljnje pretrage biti pravodobno obaviještena, dodaje se u priopćenju. Hrvatskoj je sinoć izručen Dragan Paravinja i uz policijsku pratnju prebačen u pritvor u šibenski zatvor. Paravinju su vlasti Bosne i Hercegovine privremeno izručile kako bi se protiv njega na šibenskom sudu provela istraga zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić iz mjesta Kričke kod Drniša, za čijim se tijelom traga mjesec i pol dana. Posljednji je put viđena 7. lipnja ujutro dok je na čikolskom mostu u Drnišu ulazila u kamion koji je vozio osuđeni silovatelj Paravinja.


Policija je Paravinju dovezla u Hrvatsku nešto poslije 20 sati preko graničnog prijelaza Strmica kraj Knina, nakon čega je oko 23,30 sati dovezen u šibenski zatvor ispred kojega su ga čekali brojni novinari i fotoreporteri. Nije poznato zbog čega je policijskoj koloni s Paravinjom trebalo gotovo četiri sata za dolazak do Šibenika. U zatvor je dovezen u policijskom kombiju kojemu je u pratnji bilo još jedno vozilo. Neslužbeno se doznaje da će Paravinja biti ispitan u ponedjeljak.


Paravinja je nakon uhićenja u BiH policajcima u Banjoj Luci priznao da je zadavio maloljetnicu iz mjesta Kričke kod Drniša i njezino tijelo bacio u jezero na rijeci Krki, ali je potom pred Sudom BiH opovrgnuo taj iskaz, kazavši da je iznuđen batinama

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nestanak djevojke, antonija bilić, DRAGAN PARAVINJA