A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/prostitucija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog organiziranja lanca elitne prostitucije pritvoren fizioterapeut Nebojša Perunović | Politika+
Crna kronika

PROSTITUCIJA: Zbog organiziranja lanca elitne prostitucije pritvoren fizioterapeut Nebojša Perunović

Kao fizioterapeut svojedobno pomagao i Ani Kurnikovoj.

FOTO: Navodno se sve odigravalo u stanovima i hotelima diljem Hrvatske
Piše: PolitikaPLus/VLM/Novi list

Nebojša Perunović (61), bivši fizioterapeut jugoslavenske muške košarkaške i hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije, te sadašnji vlasnik salona za masažu u zagrebačkom Domu sportova završio je u remetinečkom pritvoru zbog sumnje da je organizirao lanac elitne prostitucije u Hrvatskoj. Njegove "zaposlenice" bile su, neslužbeno se doznaje, domaće posvuduše, a usluge su koristili poslovnjaci, koji si mogu priuštiti noćnu damu za od tristo do tisuću eura, ali neslužbeno i neki ugledni hrvatski liječnici.


Ova uhićenja su navodno dio široke policijske istrage koja još uvijek traje u cijeloj Hrvatskoj, pa u MUP-u trenutačno nije moguće dobiti službene informacije.

S Nebojšom P. pred istražnog suca u Zagrebu u subotu je dovedena ženska osoba M. T. K., s kojom je radio u timu, a koju se također tereti za povođenje. Za razliku od njega, kojem je nakon davanja opširnog iskaza istražnom sucu određeno zadržavanje iza rešetaka zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, njoj je pritvor određen samo zbog utjecaja na svjedoke. Protiv oboje je podnesen optužni prijedlog.


Ova uhićenja su navodno dio široke policijske istrage koja još uvijek traje u cijeloj Hrvatskoj, pa u MUP-u trenutačno nije moguće dobiti službene informacije. Navodno se sve odigravalo u stanovima i hotelima diljem zemlje. Kojima i tko je točno u svemu sudjelovao, još nije poznato.

Ljubitelj lijepih žena

Prema navodima Večernjeg lista, Nebojša P. u sportskim je krugovima vrlo poznat kao veseljak, koji je uvijek radio zabavne spačke, ali prije svega kao odličan fizioterapeut što dokazuje i činjenica da je bio službeni maser KK Cibone u njezinim najboljim danima, krajem osamdesetih kada je za taj zagrebački klub igrao legendarni i nikad prežaljeni Dražen Petrović.


U Domu sportova u najmu ima salon za masažu, ali kako tvrde, upućeni, rijetko se ondje pojavljuje.

Prema neslužbenim informacijama Večernjeg lista, jedna od svjedokinja u slučaju trebala bi biti i bivša manekenka Simona Šajn. No, ona to demantira:

– Ne znam o čemu pričate – rekla je Šajn. O prostituciji među domaćim manekenkama svojedobno je progovorila upravo ona, izjavivši da neke od njih prodaju tijela za od sto do tisuća eura. S obzirom na to da su prihodi sa modnih revija u nas vrlo skromni, djevojke, rekao je jednom prilikom Ante Gotovac, na taj način pune budžet.

Prema navodima Novog lista, Perunović je kao fizioterapeut u posljednjih 20-ak godina  pomagao vrhunskim sportašima, između ostaloga muškoj Davis Cup reprezentaciji i ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji. Među pacijenticama bile su i tenisačice  Ana Kurnikova, u vrijeme dok je igrala na turniru u Bolu, te Jelena Kostanić.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

manekenke, simona šajn, prostitutke, podvođenje, prostitucija