A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/pozar-pixsell-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

I dalje u tijeku gašenje požara na Braču | Politika+
Crna kronika

VATRENA STIHIJA: I dalje u tijeku gašenje požara na Braču

Danas se očekuje dolazak 50-ak vatrogasaca s 19-ak vozila

FOTO: Pixsell
Piše: PolitikaPlus/Hina
I dalje je u tijeku gašenje požara na otoku Braču koji je prema zadnjim procjenama zahvatio oko 4000 hektara guste borove šume, trave i niskog raslinja, ali su trenutno zaštićena sva naselja, izvijestila je jutros Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Tijekom noći u gašenju je sudjelovalo preko 250 vatrogasaca s više od 60 vozila, a danas će tokom dana s kontinenta stići preko 50 vatrogasaca s 19 vozila.

Iz zraka pomoć u gašenju pružaju dva Airtractora i dva helikoptera. Za sada gusti dim ograničava upotrebu ostalih zračnih snaga.

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama priopćio je kako je na traženje glavnog vatrogasnog zapovjednika Mladena Jurina Grad Zagreb noćas poslao ispomoć vatrogascima pri gašenju požara na Braču. Na Brač je krenulo 14 vatrogasaca s dvije cisterne i jedno transportno vozilo, a dolazak se očekuje oko 14 sati. Zagrebački vatrogasci će na Braču biti dokle to bude potrebno.
Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pustinja blaca, milna, požar, vatrogasci, evakuacija, brač