A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/radio%20taxi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radio Taxi tuži Cammeo, zatražili zabranu rada i poništenje dozvola | Politika+
Zagreb

RAT ZA PUTNIKE : Radio Taxi tuži Cammeo, zatražili zabranu rada i poništenje dozvola

Radio Taxi zatražio zabranu rada Cammeu.

Piše: PolitikaPlus

Uvidom u materijalne dokaze koji su u našem posjedu ustanovili smo da tvrtke Grupe Cammeo obavljaju autotaksi prijevoz na području grada Zagreba s najmanje 115 taksi vozila unatoč činjenici da im je na Javnom pozivu dodijeljeno ukupno najviše 78 dozvola, izjavili su predstavnici Radio Taxi Zagreba.

 

Radio Taxi Zagreb podnio je prijavu i zatražilo zabranu rada i poništenje dozvola za obavljanje taksi prijevoza za Cammeo zbog kršenja Zakona o prijevozu u cestovnom prometu i Gradske odluke o autotaksi prijevozu na području Zagreba.

 

Istaknuto je kako su podnijeli prijave s konkretnim snimkama, evidencijama vozila i registracijama Državnom inspektoratu i Inspekciji za cestovni promet Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

 

Od njih traže da obave inspekcijski nadzor i odmah donesu rješenje o zabrani rada taksi Cammeu te pečaćenje prostorija, uređaja i druge opreme za rad ili namijenjene radu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, taxi