A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija%20bilić4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ronioci su pretražili još tri jezerca, nema nikakvog traga Antoniji! | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Ronioci su pretražili još tri jezerca, nema nikakvog traga Antoniji!

Vjeruje se da će se danas ili sutra konačno zaključiti potraga oko jezera Brljan, javlja Hina.

FOTO: Antonija Bilić
FOTO: Facebook
Piše: PolitikaPlus/Hina

Ronioci su danas pretražili još tri sumnjiva jezerca i nisu ništa pronašli. Vjeruje se da će se danas ili sutra konačno zaključiti potraga oko jezera Brljan, javlja Hina.

Nastavljena je intenzivna potraga za nestalom Antonijom Bilić, a u sklopu potrage danas će se pretraživati područja uz cestu Drniš-Split počevši od mjesta Prugova do Kočinjeg brda, izvijestila je šibensko-kninska policija.

 

Vjeruje se da će se danas ili sutra konačno zaključiti potraga oko jezera Brljan, javlja Hina.

 

Nadalje će se pretraživati tok rijeke Krke od Manojlovačkoga slapa do hidrocentrale Miljacka, a pretraživat će se i područje akumulacijskoga jezera Brljan. U današnjoj pretrazi sudjeluje oko 120 osoba i to većim dijelom policajci Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije, kao i pripadnici Gorske službe spašavanja i vatrogasci.

Policija i nadalje nastavlja s drugim aktivnostima kroz detaljno kriminalističko-analitičko istraživanje svih raspoloživih podataka i obavijesti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dragan paravinja, potraga, antonija bilić