A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/messi%20i%20gago.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kolumbija zaustavila 'gauče': Argentina žestoko izviždana | Politika+
Sport

COPA AMERICA: Kolumbija zaustavila 'gauče': Argentina žestoko izviždana

U drugom nastupu argentinska je nogometna reprezentacija u Santa Feu na stadionu koji nosi ime Cementerio de los Elefantes (groblje slonova) utakmicu s Kolumbijom završila 0-0.

FOTO: Arhiva
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

Reprezentacija Argentine ne briljira na 43. izdanju Copa Americe. U drugom nastupu argentinska je nogometna reprezentacija u Santa Feu na stadionu koji nosi ime Cementerio de los Elefantes (groblje slonova) utakmicu s Kolumbijom završili 0-0.

Kao i protiv Bolivije u prvoj utakmici Argentinci su protiv Kolumbije pokazali neefikasnost u napadu i propuste u obrani, a na kraju mogu biti sretni što su se spasili poraza budući je njihov vratar Sergio Romero izabran za najboljeg igrača susreta.

A na svaku izgubljenu loptu Argentine, Kolumbija je prijetila kontranapadima Prvu veliku priliku Kolumbijci su imali već u 20. minuti kada je Adrian Ramos neometan poslao loptu preko grede. Sljedeća prilika za Kolumbijce došla je već u 26. minuti, a tada je Dayro Moreno poslao loptu kraj gola.

Jedan od rijetkih inspirativnih trenutaka u utakmici najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi imao je nakon pola sata igre kada je uspješno progurao loptu do Ezequiela Lavezzija, ali je ovaj previše oklijevao s udarcem, te je blokiran.

 

Do kraja utakmice nije bilo velikih prilika a Argentince je cijeli stadion na kraju ispratio zvižducima.

 

POGLEDAJTE VIDEO!


 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

copa america, kolumbija, argentina, lionel messi