A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/mirandomrsic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mirando Mrsić: Cijene vrtića ostaju iste! | Politika+
Zagreb

BANDIĆ JE NA POTEZU: Mirando Mrsić: Cijene vrtića ostaju iste!

Pravni "nered" oko cijene zagrebačkih vrtića pod nedužnu je paljbu stavio ravnatelje vrtića i roditelje koji ne znaju koga trebaju slušati.

FOTO: Arhiva
Piše: Igor Bakšaj - igor.baksaj@politikaplus.com

Odluka gradske skupštine je legitimna i ona vrijedi - rekao je u razgovoru za portal PolitikaPlus Mirando Mrsić - Na potezu je gradonačelnik Bandić koji mora provesti odluku odluku skupštine jer je u gradonačelnik izvršana vlast u gradu.

 

- Cijene će ostati iste. Jalice stoje 200 kuna a vrtići 400. - poručuje Mrsić.

 

Roditeljima je istekao posljednji rok za predaju papira a neki to ipak nisu učinili. Potpredsjednica gradske skupštine Tatjana Holjevac neki je dan roditeljima poručila da ne skupljaju dokumentaciju, a ravnetljima da je ne primaju.

 

Po Bandićevom modelu linearnog plaćanja roditelji čija su primanja veća od 8000 kuna po članu obitelji plaćali bi 2000 kuna, za drugo dijete 1000,a za treće bi imali besplatan vrtić.

 

Gradonačelnik tvrdi da neće mijenjati proračun, no Mirando Mrsić tvrdi da je to neophodno.

 

- Bandić u svakom slučaju mora uskladiti gradski proračun bez obzira čije će cijene vrtića biti važeće. Gradonačelnik se u svakom slučaju mora držati zakona. - naglašava Mrsić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, zagreb, vrtići, mirando mrsić