A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/mclaren-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hamilton i Button otvorili prvi McLarenov auto-salon | Politika+
4kotača

VIDEO: SUPERAUTOMOBILI: Hamilton i Button otvorili prvi McLarenov auto-salon

MP4-12C će pokušati oteti što veći kolač Ferrariju, Porscheu i Lamborghiniju.

Piše: Ivan Hrstić

McLaren je legendarna automobilistička kompanija, koja još nije kapitalizirala vrijednost svojeg branda prodavajući svoje cestovne auperautomobile za superbogatu klijentelu. Čini se da su odlučni to promijeniti.

McLaren je u svijetu utrka već desetljećima prva liga, no, njihovi partneri i konkurenti daleko su uspješniji u komercijalizaciji svojih brandova. Sad su odlučni  da njihove posljednje uzdanice ne budu samo strogo ograničene kolekcionarske edicije, već da se natječu s najuspješnijima na tržištu.

Tako na ekskluzivnim lokacijama u 19 zemalja širom svijeta otvaraju 35 jednako tako ekskluzivna salona u kojima će se kočoperiti njihova zvijer - model MP4-12C, kojih će za početak proizvoditi 1000 godišnje, a zajedno s modelima koji će uslijediti, proizvodnja bi se mogla popeti i do 4.000 primjeraka.

U razvoju automobila, koji treba pokazati maksimum na ulici, ali I na stazi, sudjelovale su i legende Formule 1 – Lewis Hamilton i Jenson Button.

MP4-12C će pokušati oteti što veći kolač Ferrariju, Porscheu i Lamborghiniju. Sa 600 konjskih snaga nabijene u superlaganom okviru od ugljičnih vlakana i aktivnim ovjesom,  i cijenom nižom od najbližih konkurenata, bogatašima će zadati slatke brige.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mp4-12c, ron dennis, lewis hamilton, jenson button, mclaren, lulksuz