A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan-paravinja-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hrvatski istražitelji Paravinji će pokazivati slike lokacija | Politika+
Crna kronika

POTRAGA ZA TIJELOM: Hrvatski istražitelji Paravinji će pokazivati slike lokacija

Pregledat će se cijela trasa koju je Paravinja prešao kamionom.

FOTO: Dragan Paravinja
Piše: PolitikaPlus/VLM

Hrvatski istražitelji danas bi u Sarajevu trebali ispitati Dragana Paravinju (42) kojega se u Hrvatskoj sumnjiči za pokušaj silovanja i teško ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić.


Premda je Paravinja već po uhićenju tamošnjoj policiji priznao kako je djevojku zadavio a kasnije njezino tijelo bacio u rijeku Krku, istražitelji će mu pokazati slike lokacija kako bi otkrili gdje je zaista bacio Antonijino tijelo. Ne vjeruju mu jer odbija poligrafsko ispitivanje, a pretraga terena ne daje rezultate iako već ulazi u peti dan.


Danas se nastavlja pretraga područja riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome Slapu. Osima toga, nastavlja se i pretraga akumulacijskoga jezera Štikada kog Gračaca, gdje će se, osim jezera, pretraživati i područje oko njega. Pretraživat će se i područje dionice ceste od Prezida do Gračaca, kao i jezero Sveti Rok.


Pregledat će se cijela trasa koju je Paravinja prešao kamionom.


U pretrazi, u kojoj i dalje sudjeluju pripadnici slovenske vojske i Specijalne policije, kao i pripadnici Oružanih snaga RH, sudjeluje više od 160 osoba, najvećim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije iz PU šibensko-kninske i drugih policijskih uprava. U pretrazi, a kao i svakoga dana, sudjeluju i pripadnici Gorske službe spašavanja sa psima, izvijestili su iz MUP-a, dodajući kako se nastavlja sa svim ostalim aktivnostima, odnosno sa detaljnom kriminalističko analitičkom analizom svih do sada raspoloživih podataka i obavijesti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dragan paravinja, antonija bilić