A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/brljan-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ni slovenski specijalci nisu pronašli Antoniju | Politika+
Crna kronika

POTRAGA SE NASTAVLJA SUTRA : Ni slovenski specijalci nisu pronašli Antoniju

Ni posebna oprema, ni pomoć slovenskih specijalaca nije dalo rezutata u potrazi za nestalom Antonijom Bilić

Piše: Ilijana Grgić ilijana.grgic@politikaplus.com

Potraga za nestalom Antonijom Bilić, na žalost, ni danas nije dala rezultata, iako se pretraživalo s posebnom opremom, kao pomoć hrvatskim specijalcima bile su i kolege iz Slovenije, a priključila se i hrvatska vojska. Za danas se još planira i bespilotnim letjelicama snimiti područje kanjona Krke, od brane Brljan do ušća rijeke Krke u Šibeniku.

Pretraga terena i potraga za tijelom nestale djevojke nastavit će se sutra, u ranojutarnjim satima.

A slučaj nestale Antonije Bilić , komentirala je i premijerka Jadranka Kosor, koja je izjavila izjavila je da Ministarstvo pravosuđa i MUP poduzimaju sve kako bi Dragan Paravinja "stao pred lice pravde u Hrvatskoj što prije".

"Vidjet ćemo je li se moglo više i bolje. Sada poduzimamo napore da bude izručen Hrvatskoj što prije", kazala je Kosor, dodajući kako na tome rade Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo unutarnjih poslova.

"Onog dana kad je uhićen pričala sam s ministrom pravosuđa da učinimo sve da to bude što prije. Dobro je što u svom ovom užasu oko njega i tog slučaja postoje naznake da su susjednoj državi postoji dobra volja", kazala je Kosor.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

specijalci