A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/savicević%20i%20cico.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zlatko Kranjčar: Ne napuštam reprezentaciju Crne Gore! | Politika+
Sport

MINI INTERVJU: Zlatko Kranjčar: Ne napuštam reprezentaciju Crne Gore!

Cico u razgovoru za portal Politikaplus demantirao sukob sa Dejanom Savićevićem.

FOTO: Čini se da je sve u redu u odnosima između Savićevića i Cice
FOTO: MadeIN
Piše: Igor Bakšaj - igor.baksaj.@politikaplus.com

Sa aktualnim izbornikom Crne Gore Zlatkom Kranjčarom razgovarali smo tijekom njegovog odmora u Hrvatskoj. Cico je odmah na početku demantirao navode nekih domaćih medija o pogoršanju odnosa sa predsjednikom Nogometnog saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem, ali i najavu odlaska sa kormila reprezentacije Crne Gore.

- Odnosi sa gospodinom Savićevićem su odlični, a ugovor sa Crnom Gorom veže me do kraja kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2012. Jako sam ponosan na svoj rad sa Crnom Gorom (nakon pet odigranih utakmica Crnogorci dijele prvo mjesto na ljestvici sa Engleskom sa 11 bodova) te smatram da imamo velike šanse kvalificirati se na Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine, rekao je Cico.

 

Razgovarali smo i o njegovoj najvećoj ljubavi – Dinamu. Legendarni Dinamov napadač smatra kako modri ove sezone imaju velike šanse za ulazak u Ligu prvaka.

- Dinamo ove sezone ima vrlo dobru momčad i imaju iskustvo koje im je dosad nedostajalo. - ističe Cico te dodaje da su postavljeni jasni ciljevi i da uz dobru organizaciju i igru Dinamo može dohvatiti barem grupnu fazu Lige prvaka.

Osvrnuo se i na Hajduk te povhalio svojeg reprezentativca Ivana Vukovića, koji je prije nekoliko dana iz Budućnosti stigao u Hajduk.

- Vuković je izvrstan golgeter i puno će pomoći Hajduku, a Krasimir Balakov dobar trener sa igračkim i trenerskim iskustvom, ali prednost ipak dajem Dinamu, naglašava Cico.

Zlatko Kranjčar upoznat je i sa navodima u medijima o ulaganju arapskih bogataša u maksimirski stadion.

 

- Mislim da je to dobra ideja. Oni su već puno ulagali u Engleskoj i rezultati toga jasno se vide. Dinamu, ali i Zagrebu i Hrvatskoj potreban je kvalitetan i moderan stadion, na kraju je rekao Kranjčar i pritom istaknuo da postignuće tog dogovora ipak ovisi o drugoj strani.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zlatko kranjčar, crna gora, maksimir, dinamo, dejan savićević