A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/blisane%20blokirane.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija završila pretragu Donjih Bilišana. Za sada bez rezultata! | Politika+
Crna kronika

NESTALA ANTONIJA BILIĆ: Policija završila pretragu Donjih Bilišana. Za sada bez rezultata!

Večernji list javlja da policija ima brojeve sva tri mobitela kojima se koristio Dragan Paravinja.

FOTO: Blokada Bilišana
FOTO: Dnevnik.hr
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

U 11.45 sati završena je pretraga u Bilišanima Donjim u zaseoku Paravinje u kojoj su pretraženi uglavnom napušteni objekti, područje uz rijeku Zrmanju i okolni teren. Policija nije službeno se izjasnila jesu li pronašli kakav trag koji bi doveo do nestale Antonije Bilić, no neslužbeno saznajemo kako nema novih konkretnih tragova.

 

Ni dvoje jedinih stanovnika u zaseoku Boško i Marta Paravinja nisu puno više rekli od onoga što smo saznali jučer, kada su istakli kako je policija iz kuće koju korist Dragan Paravinja iznjela neke stvari, no nije poznato o čemu je riječ.

 

- Dragan se rodio i živio u Srbiji u Novoj Pazovi i nedavno je prvo radio kao vozač u Sloveniji a od prije godinu dana u Zagrebu. Mi ne znamo da li je osuđen zbog silovanja u Srbiji, i ne poznajemo ga dobro. Tek znamo da je u Bilišane dolazio prespavati između tura koje je vozio, a posljednji put smo ga vidjeli u ponedjeljak prije tri dana. Tada je po njega došla supruga, i otišli su u Zadra, a poslije toga vjerojatno u Zagreb. Dragan je znao dolaziti kamionom u Bilišane i kamion je bio plave boje, ali bez cerade. Inače je oženjen i ima djecu, ali oni žive u Srbiji, rekla nam je Marta Paravinja uz svog supruga Boška jedina stanovnica Bilišana Donjih.

 

Dodala je kako je vidjela foto robot muškarca kojeg se sumnjiči za nestanak Antonije Bilić i da mu Dragan Paravinja uopće ne liči.

 

30-ak policajaca prvo je ponovno pretražilo zaselak Bilišane Donje te su se spustili prema rijeci Zrmanji i krenuli su u potragu na tom području. Pretraga oko rijeke Zrmanje nije dala nikakve tragove, prema prvim neslužbenim informacijama, pa se policija vratila u zaseok i ponovno pretražuje područje oko kuća i same kuće.

Čini se kako se u slučaju nestale Antonije Bilić (17) pomalo steže obruč oko sumnjivca u čiji je kamion Antonija ušla. Tijekom jučerašnjeg dana policija je pretražila i dvije kuće u Bilišanama, za jednu od kojih se, prema neslužbenim informacijama, pretpostavlja da u njoj živi vozač kamiona za kojim policija isto tako traga. Tom vozaču kamiona već danima nema ni traga ni glasa. Kako javlja Dnevnik.hr, drugi je vozač kamiona, za kojim traga policija, osuđivan zbog silovanja izvan područja Hrvatske, u Srbiji.

 

Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da se radi o dva kaznena djela na području Srbije, pokušaju silovanja i silovanju, koja je počinio devedesetih godina za što je osuđen na četiri i pol godine zatvora.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić