A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/mamic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mamić novinarima: Leko, prekidaj intervju. Ovo ovako više ne može! | Politika+
Sport

NEZADOVOLJAN: Mamić novinarima: Leko, prekidaj intervju. Ovo ovako više ne može!

'Serviramo vam igrače, a vi nemate ni jedno pitanje. Kakva je to vrsta novinarstva?'

FOTO: Zdravko Mamić
FOTO: Arhiva
Piše: Gol.hr

Taman kad su novinari bili pri kraju razgovora s Lekom u Plavi salon uletio je izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, javlja Gol.hr.

"Leko, prekidaj intervju. Ovo ovako više ne može“, dobacio je u prolazu Maminjo. Već smo pomislili da nas očekuje novi 'show by ZM'.

"Ovo nije uredu što nam radite. Serviramo vam Leku, Krstanovića i Alispahića, tri velika igrača, a vi nemate ni jedno pitanje. Kakva je to vrsta novinarstva?“ sa dramaturškom stankom upitao je prisutne novinare, pa nastavio:

"To je poniženje kluba. Kako će nam doći navijači kad ništa ne pitate igrače. Ne znam što bih rekao. Ovako imamo situaciju da imamo presicu nakon presice. Ako želite da radimo stojeći, radit ćemo. Nije mi namjera da vas napadam. Mi moramo surađivati. Ima li smisla ovo što sam rekao?“, upitao je novinare Mamić. Na nečiju konstataciju da novinari moraju imati različite tekstove kako sve skupa ne bi bilo dosadno, Mamić je odgovorio:

"Moj je prijedlog da se dogovorimo, pa da znamo što i kako dalje. Ne znam što da više kažem, ne znam kako da vas zadovoljimo“, tužnim glasom zaključio je Mamić svoje izlaganje i žustrim korakom napustio Plavi salon.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dinamo, mamić