A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/BANDIC.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

'Bandićevi' automobili prodaju se već od 3.380 kn! | Politika+
Zagreb

Renaulti, VW-i, Škode...: 'Bandićevi' automobili prodaju se već od 3.380 kn!

Zagrebačka gradska uprava objavila je kako prodaje 25 službenih vozila.

FOTO: Milan Bandić
FOTO: Arhiva
Piše: Novi list

Zagrebačka gradska uprava objavila je kako prodaje 25 službenih vozila, a ukupna cijena je 507 tisuća kuna. Tako se na prodaju do 15. lipnja nude automobili čija vrijednost varira od 3.380 kuna pa sve do 89.760 kuna.

Gradske vlasti objavile su prodaju 25 službenih automobila putem javnog natječaja. Prema propozicijama javnog natječaja otvaranje ponuda s odabirom najboljih ponuđača obavit će se u srijedu, 15. lipnja, u 11 sati, u prostorijama Gradske uprave u dvorani 272. Krajnji rok za dostavu ponuda je 15. lipnja do 10 sati. Treba napomenuti kako se vozila ne prodaju pojedinačno, nego u kompletu.

Riječ je uglavnom o Renaultima, Volkswagen-Passatima i Škodama šarenoga godišta i voznog stanja, od najskupljeg 89.760 kuna (VW Multivan 2.5 TDI iz 2005.) do najjeftinijeg modela po cijeni od 3.380 kuna (Renault Clio 1,2 RN iz 1998.).

Automobili će biti izloženi na adresi sjedišta tvrtke AutoZubak u Sesvetama, tvrtke zastupnika Volkswagena za Hrvatsku, piše Novi list.

Na javnom nadmetanju mogu sudjelovati pojedinci i predstavnici tvrtki koje uplate jamčevinu u iznosu od 25 posto od navedene ukupne početne cijene. Rok plaćanja ukupne ponuđene cijene je osam dana od dana sklapanja ugovora. Kupcu se jamčevina uračunava u cijenu, a ostalim ponuditeljima se vraća u roku od 15 dana od zaprimanja obavijesti o odabiru.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prodaja, automobili, zagreb, milan bandić