A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/samsung-smart-tv.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SAMSUNG SMART TV - platforma za potpuno novi doživljaj | Politika+
IT

PREDSTAVLJAMO: SAMSUNG SMART TV - platforma za potpuno novi doživljaj

Surfanje internetom, pristupanje društvenim mrežama, gledanje videa, korištenje aplikacija sada su dostupni i putem televizora.

Piše: Link

Nakon svjetskih premijera, napokon i u Hrvatskoj. Nova generacija Samsungovih televizora, SAMSUNG SMART TV predstavljena je u Muzeju krapinskih neandertalaca.

 

Radi se o posve novoj software-ovskoj platformi koja omogućuje doživljaj televizije i interneta na posve drugačiji način. Surfanje internetom, pristupanje društvenim mrežama, gledanje videa, korištenje aplikacija sada su dostupni i putem televizora.

 

Dakle ako imate baku koja se navukla na facebook – rješenje je tu. No šalu na stranu. Nova serija samsungovih LED i plazma televizora po prvi put nudi "SMART HUB", sustav izbornika koji omogućava povezivanje, pretraživanje i igranje široke palete sadržaja.

 

Slično kao na klasičnim kompjutorima, korisnik pretražuje povezane uređaje za audio i video sadržajima, pretražuje internet prostranstva, igra se ... I sve to u savršeno jednostavno postavljenim menijima na ekranu.

 

Mogućnostg uploada sadržaja na internet sa ovakvim televizorom čini potpuno nepotrebnim bilo kakvo računalo.

 

Tri jedinstvene i personalizirane usluge - Search All, Web browser (spomenimo – vrti flash) i Samsung Apps (s kojeg možete downloadati programe) su zaista sve ono što Vam treba.

 

Mogućnost gledanja 3D premium videa on-demand, propuštenih TV emisija, preporučenih filmova znat će cijeniti pravi ljubitelji televizije, ali i svi ostali, jer ova serija televizora pruža zaista jedinstven doživljaj. Kako u mogućnostima same platforme, tako i u vrhunskoj kvaliteti samog ekranskog prikaza.

 

Dizajn samih televizora je izveden veoma precizno i ultratanki okvir koji omogućava povećanje ekrana bez povećanja proporcija televizora zaista stvara vrunski dojam. Okvir je inače gotovo nevidljiv dok je televizor ugašen.

 

Jedna od zanimljivijih opcija kod modela LED D7000 i D8000 je mogućnost bežičnog emitiranja TV programa na uređajima obitelji Samsung Galaxy. Preko jednog od tih uređaja možete mijenjati programe ili čak gledati filmove sa DVD-a dok ostatak obitelji gleda televizijski program.

 

Zaključak – komad hardware-a koji će zasigurno postati standard u kućanstvima. Pogotovo kad i ostali proizvođači televizora implementiraju slična rješenja u svoje proizvode. Zasigurno – jedno posve novo iskustvo.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

internet, smart tv, samsung