A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zdravko-mamić.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mamić ima grandiozni projekt, ali netko 'koči': 'Zbog toga iskačem iz kože!' | Politika+
Sport

HOTEL!: Mamić ima grandiozni projekt, ali netko 'koči': 'Zbog toga iskačem iz kože!'

Preko puta maksimirskog stadiona Dinamo želi izgraditi luksuzno zdanje...

Piše: Dnevnik.hr

Izvršnog predsjednika Dinama Zdravko Mamić susreli smo u obilasku maksimirskog stadiona i okolnih pomoćnih terena. Je li to neki oblik relaksacije nakon napornog radnog dana, upitali smo Mamića.

„Nemam mira pa obilazim gradilišta, ali gledam i kako je uređen okoliš. Evo, vidio sam dva osušena čempresa. Odmah sam nazvao našeg direktora da jedinice pristupe akciji vađenja stabala.

Pokušavamo od ovoga prostora oko stadiona napraviti svjetski nogometni centar, ali stalno nas netko koči“, podigao je glas Maminjo, iz čega se dalo naslutiti da bi razgovor mogao poprimiti zanimljive dimenzije.

'Namjeravamo izgraditi klupski hotel sa svim pratećim sadržajima'

„Stalno se stvara klima kako Dinamo otima nešto građanima Zagreba, a malo tko ističe da smo uplatili 136 milijuna kuna poreza u državnu kasu. Sad će ispasti da se hvalim, ali moram to reći. U cijeloj državi je kriza, a mi smo našim zaposlenicima povećali plaće deset posto.

 

Gradimo i investiramo, zapošljavamo ljude dok brojne tvrtke propadaju ili daju otkaze svojim radnicima“, upozorio je Mamić, a onda najavio novi grandiozni projekt koji bi po uvjetima za treninge Dinamo svrstao uz bok velikih europskih klubova:
Pogled iz Dinamova hotela 'pucao' bi na južnu tribinu Maksimira.

 

„Namjeravamo izgraditi klupski hotel sa svim pratećim sadržajima. Evo, ovdje na ovom zemljištu“, pokazao je Mamić rukom prema obližnjoj prizemnici u blizini južne tribine maksimirskog stadiona. Doznajemo da je u planu izgradnja luksuznih apartmana za odmor igrača, restoranom, saunama, trim kabinetima, liječničkom ordinacijom…

„Mi bi gradili i stvarali, ali kako kad se uvijek nađe netko tko nas gura nazad. Upravo zbog takvih stvari znam 'iskočiti iz kože'. Kao da ja ne znam da se ponekad ne ponašam primjereno. Ali, recite mi kako da reagiram kad vidim da nas stalno netko koči i podmeće?“ pita se Mamić.

Nemamo odgovor na ovo pitanje, ali vidimo da Dinamo slaže momčad za Ligu prvaka. Je li dolazak Mate Bilića u Dinamo pred realizacijom?
„Blizu jesmo, no ništa još nije gotovo. Bilić je u sličnoj situaciji kao i Josip Šimunić. Mi bismo željeli da obojica dođu, ali oni moraju riješiti neke stvari sa svojim klubovima. No, ako i ne dođu, imamo asa u rukavu“, zagonetno će Mamić, a na pitanje o kome se radi, u odlasku je poručio:
„Ne mogu to sada otkriti, ali mislim da će svi biti zadovoljni!“

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gradnja hotela, DINAMO, MAMIĆ