A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/red-bull-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

MAXtv prenosi utrke Formule 1 u HD rezoluciji | Politika+
4kotača

F1: MAXtv prenosi utrke Formule 1 u HD rezoluciji

Nositelj ekskluzivnog ugovora je tvrtka Kreator koja je omogućila prijenos prvenstva F1 na 10 regionalnih televizija.

Piše: PolitikaPlus

MAXtv je postao generalni sponzor izravnih prijenosa utrka Formule 1 u sezoni 2011. Zahvaljujući tome, pohvalili su se iz HT-a, korisnici MAXtv usluge, prvi i jedini u Hrvatskoj, od sada mogu pratiti utrke Formule 1 u HD (High Definition) rezoluciji. 
 

Tako će svi ljubitelji Formule 1 već ove nedjelje moću uživati u prijenosu utrke Velike nagrade Monaka. Utrku mogu gledati u HD formatu, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, na kanalu Kreator F1 HD (38. kanal MAXtv-a) ili u SD (Standard Definition) formatu na kanalu Kreator F1 (kanal 405). Također, korisnici će u svakom GP vikendu moći pratiti tri slobodna treninga, kvalifikacijsku utrku, press konferenciju nakon utrke te dvije specijalizirane emisije prije i poslije utrke.
 

„Vjerujem kako će svi zaljubljenici u ovaj sport biti vrlo zadovoljni obzirom da po prvi put imaju mogućnost gledanja utrka u HD rezoluciji, što znači da će moći uživati u vrhunskoj slici i zvuku te sam siguran kako će uz MAXtv imati osjećaj kao da se nalaze na samoj stazi Formule 1“,  izjavio je prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora Richard Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom fiksnih korisnika HT-a.
 

Nositelj ekskluzivnog ugovora s Formula One World Championship Ltd. o medijskim pravima na prijenose Svjetskog prvenstva Formule 1 je tvrtka Kreator koja je omogućila prijenos prvenstva Formule 1 na 10 regionalnih televizija.
 

„Iznimno je teško sredinom godine dogovarati generalna sponzorstva, no Hrvatski Telekom je pokazao kako zna podržati dobre projekte. Ovo je još jedna potvrda da smo učinili pravi potez kupivši prava na jedan od tri najgledanija svjetska događaja. Vjerujemo da će ljubitelji Formule 1 od danas biti još zadovoljniji, a naravno, trudit ćemo se i dalje širiti ponudu sadržaja F1 u sklopu partnerstva s HT-om“, kazao je Davorin Štetner, direktor KREATOR grupe.