A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/TADIC.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Tadić: Navodi da smo godinama znali gdje je Mladić su - glupost | Politika+
Regija

INTERVJU ZA CNN: VIDEO Tadić: Navodi da smo godinama znali gdje je Mladić su - glupost

Na upit novinara tko je štitio Mladića, Tadić je rekao da ne zna točno, ali da je Mladić u početku bijega imao zaštitu određenih pripadnika srpske vojske.

Piše: Dnevnik.hr

'Gluposti su da su vlasti u Srbiji znale gdje se krije bivši komandant vojske RS Ratko Mladić i da su samo čekale pogodnu priliku da ga uhapse. Čujem mnogo komentare i mogu reći da je to, a upotrijebit ću nimalo diplomatski rječnik - to je glupost', kazao je Tadić ističući kako je njegova vlada naporno radila na uhićenju Mladića.

Na upit novinara tko je štitio Mladića, Tadić je rekao da ne zna točno, ali da je Mladić u početku bijega imao zaštitu određenih pripadnika srpske vojske, ali da su ga kasnije štitili samo malobrojni članovi obitelji. Tadić je također iskoristio priliku i napomenuo kako sve optužbe za ratne zločine moraju biti istražene , a to uključuje i optužbe za ilegalnu prodaju ljudskih organa na Kosovu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ratko mladić