A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/MCLAREN.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zašto McLaren GT3 ne pristaje na kompromis? | Politika+
4kotača

MCLAREN: Zašto McLaren GT3 ne pristaje na kompromis?

'Tijekom razvoja modela 12C nismo htjeli kompromis.Htjeli smo automobil koji će biti neustrašiv na stazi jer to je ono što ljudi i očekuju od McLarenovog sportskog automobila.

Piše: Nacional

No isto tako smo htjeli da bude profinjen, da bude vrhunski vozački auto za normalnu cestu', rekao je Martin Whitmarsh, direktor McLarena.

 

'McLaren je ne samo jedna od tehnološki najimpresivnijih kompanija na svijetu, već i jedna od top momčadi u Formuli 1. Imali smo privilegiju raditi s dečkima iz Formule 1, na simulatoru, s inženjerima, dizajnerima i s nekim od test vozača. S tehnološkog aspekta automobil je nevjerojatan, a uz to i dobro izgleda. Okretat će se za njim', objasnio je Andrew Kirklady, CRS Racing, šef momčadi.

 

Za mnoge je možda iznenađujuće što je GT3 slabiji od običnog MP4 ali to je zato što je cestovni model fenomenalno brz. Fantastična aerodinamika koju je na GT3 modelu postigao naš tim je savršeno izbalansirana sa snagom koja je nužna u borbi s GT automobilima.

 

GT automobil ima onaj dodatni tračak agresivnosti. Izgleda prekrasno, izgleda odlično u McLaren narančastoj boji i siguran sam kako će ukrasiti svaki poster GT natjecanja u idućim godinama. McLaren je sinonim za pobjede. Stoga je jasno kada ulazimo u novi segment autosporta da želimo i pobijediti. Iskreno, potencijal ovog automobila je golem.