Tvrtke

Odgođena sjednica NO-a Ine: Jedan od tri predložena hrvatska člana Uprave Ine se povukao

Piše: PolitikaPlus

Kandidat za člana Uprave Emanuel Kovačić obavijestio Vladu da odustaje od predložene kandidature iz osobnih razloga, te će Vlada Nadzornom odboru Ine dostaviti novi prijedlog za imenovanje člana uprave u najkraćem mogućem roku, priopćeno je u utorak iz Vlade.

Vlada je na sjednici jučer donijela zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru Ina imenovanje Miroslava Skalickog, Hrvoja Šimovića te Emanuela Kovačića za članove Uprave Ine, do imenovanja članova uprave putem natječaja, a najdulje na razdoblje do šest mjeseci.

“Vlada je na sjednici 19. rujna 2022. donijela Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d., imenovanje Miroslava Skalickija, dr. sc. Hrvoja Šimovića te Emanuela Kovačića za članove Uprave društva INA – Industrija nafte d.d, do imenovanja članova Uprave društva putem natječaja, a najdulje na razdoblje do šest mjeseci.

S obzirom da je kandidat za člana Uprave Emanuel Kovačić obavijestio Vladu da odustaje od predložene kandidature iz osobnih razloga, Vlada će Nadzornom odboru dostaviti novi prijedlog za imenovanje člana Uprave u najkraćem mogućem roku”, navode u priopćenju.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ina, uprva ine, vlada