Scena

KONCERT: Pips, Chips & Videoclips na Brijunima 13. kolovoza

Piše: PolitikaPlus

Koncertom grupe "Pips, Chips & Videoclips" 13. kolovoza na tvrđavi Minor na Malom Brijunu nastavlja se koncertni dio 22. sezone Kazališta Ulysses, a do kraja kolovoza koncerte će održati grupa "Hladno pivo" te gitarist Vlatko Stefanovski.

Hrvatski rock sastav "Pips, Chips & Videoclips" ponovno nastupa nakon višegodišnje pauze, i to na otvorenom, prenose organizatori 22. sezone Ulyssesa.

Grupa osnovana 1990-ih tijekom godina izmijenila je 20-ak članova te izdala 6 studijskih albuma, a najavljuju i novi album za jesen.

"Zbilja je blesavo forsirati ekskluzivnost, ne možeš to izračunati. Pa tako i ja svim silama upirem da pjesme doputuju što je dalje moguće. U toj konstrukciji 'dalekog putovanja' naglasak je na putu i putovanju, a promjena je proces. Često me sve to iznenadi”, rekao je nedavno u intervjuu za RTL Dubravko Ivaniš, frontmen grupe ”Pips, Chips & Videoclips”.

Koncert će 21. kolovoza održati i grupa ”Hladno pivo”, dok će 30. kolovoza ovogodišnju sezonu koncertom zatvoriti virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KONCERT, BRIJUNI