Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit kriminalistički triler STILLWATER

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 09. 08. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit kriminalistički triler STILLWATER (STILLWATER) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 09. 08. do NEDJELJE 15. 08. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/najave-filmova/ stillwater/7674/1/1.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marina Kalaica Solin, Tina Ivanišević Grabovac Zagreb i Tatjana Vošten Fažana.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 09. 08. do NEDJELJE 15. 08.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u hit kriminalističkom trileru STILLWATER ostvario lik Billa Bakera?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

STILLWATER (STILLWATER)

SAD, 2021.

Redatelj: Tom McCarthy

Glumci: Matt Damon, Camille Cottin, Abigail Breslin

Žanr: kriminalistički, drama, triler

Trajanje: 140 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: 3dot productions/Amblin Partners/Anonymous Content/DreamWorks/ Participant/Slow Pony/Focus Features/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.focusfeatures.com/ stillwater/

Njezina jedina nada je čovjek kojemu ne vjeruje. Njezin otac.

Bill Baker (Matt Damon) je radnik na naftnoj platformi i grub čovjek bez puno lijepih manira. Putuje u Marseille da bi posjetio kćer Allison (Abigail Breslin) s kojom nije u dobrim odnosima, a koja služi zatvorsku kaznu za ubojstvo za koje tvrdi da nije počinila. Suočen s jezičnom i kulturnom barijerom te kompliciranim pravnim sustavom, Bill si u osobnu misiju daje zadatak da oslobodi kćer i skine ljagu s njezinog imena. U sudskom procesu, razvija prijateljski odnos s Virginie (Camille Cottin) i njezinom kćeri te kreće na put otkrivenja.

U kinima od 05. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM