Sport

PRESUDILO SRCE: Livaja u Hajduku do 2024. godine

Piše: PolitikaPlus

Ponajbolji nogometaš Hajduka u proljetnom dijelu prošloga prvenstva Marko Livaja (27) produžio je ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2024. godine. 

Livaja je u Hajduk stigao u veljači nakon što je raskinuo ugovor s grčkim AEK-om te je u 15 nastupa postigao šest pogodaka i bio najutjecajniji igrač na terenu splitskog sastava u borbi za osiguranje nastupa u Europi u sljedećoj sezoni. Svojim je igrama zaslužio i pretpoziv u reprezentaciju, no ipak se nije našao na popisu od 26 igrača na koje Zlatko Dalić računa na skorašnjem EURU.

Nakon potpisa ugovora Livaja nije krio kako je važnu ulogu u odluci da ostane u Splitu imala i podrška navijača.

"Hvala svima koji su pružili podršku meni i obitelji u posljednjih mjesec dana. Presudilo je srce i sretan sam što sam potpisao novi ugovor s Hajdukom. Nadam se kako ćemo ispuniti sve klupske ciljeve i da ćemo svi zajedno krenuti u nove pobjede", rekao je Livaja.

Vrl zadovoljan Livajinim ostankom je i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

"Sretni smo što je Marko odlučio ostati u Hajduku i što vjeruje u nas i našu budućnost. Hvala i navijačima koji su odradili veliku kampanju da Marko ostane u Splitu, a to je bila bitna uloga u njegovoj konačnoj odluci", kazao je Nikoličius.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MARKO LIVAJA HAJDUK