Hrvatska

BEROŠ: Vatavuk idealan izbor za v. d. ravnatelja

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ministar zdravstva Vili Beroš napisao je u srijedu na twitteru kako je novoizabrani vršitelj dužnosti ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Zoran Vatavuk idealan izbor za tu poziciju u ključnom trenutku za tu ustanovu.

"Drago mi je da će odgovornu poziciju novog v. d. ravnatelja KBC-a Sestre Milosrdnice obnašati prof. dr. Zoran Vatavuk, kojeg poznajem cijeli radni vijek. Čovjek takvih sposobnosti i kapaciteta idealan je izbor u ovom ključnom trenutku za KBC Sestre Milosrdnice", stoji u objavi na Beroševom twitter profilu.

Upravno vijeće KBC-a Sestre milosrdnice imenovalo je Vatavuka, inače predstojnika Klinike za očne bolesti, za v. d. ravnatelja nakon ostavke dosadašnjeg v. d. ravnatelja Marija Zovka.

Predsjednik Upravnog vijeća bolnice Tomislav Dulibić izjavio je novinarima kako je zadatak novog v. d. ravnatelja da smiri situaciju u bolnici koje je u fokusu javnosti u posljednje vrijeme zbog odljeva radiologa te sukoba dijela zaposlenih sa predstojnicom Zavoda za radiologiju Dijanom Zadravec.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vuili beroš, kbc sestre milosrdnice