Scena

NOVI UGOVOR: Ed Sheeran sponzor nogometnom klubu Ipswich Town

Piše: PolitikaPlus/Hina

Engleski nogometni klub Ipswich Town možda proživljava teška vremena, ali se nada da će novi ugovor o sponzorstvu s popularnim pjevačem Edom Sheeranom od njih stvoriti "A Team" s vojskom navijača koju bi činili obožavatelji riđokosog pjevača.

Ipswich, čiji je nadimak 'Tractor Boys', osvojio je FA kup 1978. godine i Kup UEFA, preteču Europske lige, 1981. godine, ali sada se nalazi u trećoj ligi.

Prema jednosezonskom ugovoru sa Sheeranom, koji živi u blizini Ipswicha i koji je fan ekipe, igrači će na plavim dresovima imati logotip s matematičkim simbolima (plus, minus, jednako, podijeli, pomnoži) i riječ TOUR.

Simboli se odnose na Sheeranove naslove albuma, a iako on nije objasnio logotip, mogli bi biti dio promocije za nadolazeću turneju.

"Sve će se otkriti na vrijeme", rekao je Sheeran (30) za web stranicu kluba. “Nogometni klub velik je dio lokalne zajednice i ovo je moj način da pokažem svoju podršku."

"Uvijek sam uživao u svojim posjetima Portman Roadu i radujem se povratku tamo čim navijačama opet dopuste ulazak na stadione," dodao je.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nogomet, Ed Sheeran