Zagreb

TROSKOT: Velik broj obitelji praznik dočekuje u strahu za egzistenciju

Piše: PolitikaPlus

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot čestitao je u Maksimiru Međunarodni praznik rada, blagdan sv. Josipa radnika i obljetnicu VRO Bljesak rekavši da zbog pandemije i gospodarskih  kriza velik broj hrvatskih obitelji praznik dočekuje u strahu i neizvjesnosti.

Napomenuo je da su ljudi u strahu za svoje poslove i egzistenciju.

"Smatramo stoga da je nužno EU sredstva koja su namijenjena izlasku iz krize, usmjeriti u privatni sektor", rekao je Troskot, ocijenivši da je privatni sektor taj koji i Zagreb i Hrvatsku može izvući iz krize.

 Smatra  kako će se na taj način očuvati radna mjesta, stvoriti nova i tako sprječiti novi val iseljavanja u inozemstvo.

 Govoreći o obljetnici vojnoredarstvene operacije Bljesak, Zvonimir Troskot je istaknuo kako je ta operacija pokazala "da se kao hrvatski narod iz najtežih situacija izvlačimo onda kada se držimo zajedno. Bljesak je lekcija koja nas uči da je samo u zajedništvu moguće ostvariti pobjedu u kriznim situacijama", istaknuo je.

 Mostov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Troskot poručio je kako će nastojati biti čimbenik koji okuplja, kako bi od Zagreba stvorio perspektivnu europsku metropolu s dobro plaćenim radnim mjestima.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZVONIMIR TROSKOT