Kultura

GODINA ČITANJA: Noć knjige u V.B.Z.-u

Piše: PolitikaPlus

I jubilarne desete godine V.B.Z. obilježava Noć knjige i slavi Svjetski dan knjige i autorskih prava. Knjige u ovim izazovnim vremenima uistinu imaju ljekovitu moć jer nas makar i nakratko izmaknu iz svakodnevice, a u 2021., godini čitanja, potrudimo se pronaći što više vremena za dobru književnost.


U sklopu Noći knjige, u V.B.Z.-ovoj knjižari na zagrebačkom Kvatriću (Ulica Pavla Šubića 64), družimo se s putopiscem i glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji će od 18 sati zajedno s Vedranom Mlikotom i Vladimirom Šagadinom razgovarati o hitu „U zemlji plemenitih ljudi“, a prije promocije, od 17 sati, potpisivat će primjerke svoje knjige, koju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni. Razgovor možete pratiti i uživo putem naših Facebook i YouTube kanala.

 

Sajamske cijene u svim V.B.Z.-ovim knjižarama i na web shopu 

 

U V.B.Z.-ovim knjižarama pronađite mnoštvo akcija do kraja travnja. Buđenje proljeća idealno je vrijeme za više brige o sebi pa travanjska akcijska prodaja „Proljeće uz pravu knjigu“ donosi mnoštvo knjiga iz područja publicistike, self-helpa i zdravlja koja nam na različite načine govore kako brinuti za sebe, ali i za svoje bližnje i prirodu.

Veliki izbor knjiga snižen je čak i do 70 %! 			</div>		
							<div class=

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NOĆ KNJIGE, ČITANJE, VBZ