Scena

VIDEO: Kornelija predstavlja spot za pjesmu - "Ja sam takva kakva sam"

Piše: PolitikaPlus

Nakon što je u prvom tjednu radijskog emitiranja ušla na nacionalnu top listu  HR Top 40. i tako postala najmlađi izvođač kome je to pošlo za rukom, Kornelija je objavila videospot za pjesmu Ja sam takva kakva sam“.  U vedrom i dinamičnom spotu Kornelija se publici predstavlja upravo onako kakva je i u stvarnosti: jednostavna, nasmijana, rasplesana i uvijek pozitivna. U kratkom vremenu od premijere, spot je na YouTubeu prikupio više od  65.000 pregleda. To je potvrda da je pjesma naišla na odličan odaziv publike i da je Kornelija na pravom putu da od glazbene nade preraste u etabliranog izvođača. 

 

Iako se zbog ozbiljnijeg bavljenja glazbom i medijske eksponiranosti suočila sa ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka, Kornelija se kao mlada tinejdžerica sa tim odlično nosi. Svojim pozitivnim stavom, vedrim karakterom i jednostavnošću, pokazala je svima da je  uvijek ista i da ju nikakav uspjeh neće promijeniti kao osobu. S vremenom su i njeni vršnjaci to shvatili i prihvatili je. To je poruka svima onima koji se nađu u sličnoj situaciji, da se ne mijenjaju radi lakšeg prihvaćanja u društvu. Dovoljno je da budu svoji, ustrajni i pozitivni i ljudi će ih prihvatiti onakvima kakvi jesu. 

 „Jako sam sretna i ponosna što Vam konačno mogu predstaviti spot za pjesmu „Ja sam takva kakva sam“. Zbog vremenskih (ne)prilika snimanje spota je moralo sačekati ljepše vrijeme. Spot je sniman u Splitu u produkciji Pilot studija, pod redateljskom palicom Vojana Koceića. U spotu su također sudjelovale i plesačice splitskog Cheerleading kluba Noa. Nadamo se da će Vam se spot svidjeti, jer smo u njegovo snimanje uložili jako puno vremena i truda. Zato slobodno komentirajte i prenesite nam svoje dojmove. Vaše mišljenje nam je jako bitno.“ – rekla nam je Kornelija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KORNELIJA