Zagreb

ZAGREB: Muškarac iz Vrapča osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva

Piše: PolitikaPlus/Hina

Muškarca koji je u utorak navečer u zagrebačkom naselju Vrapče oštrim predmetom ubio 31-godišnjaka i lakše ozlijedio drugog muškarca policija je osumnjičila za ubojstvo i pokušaj ubojstva, a povod tom kobnom potezu navodno je bila krađa bankovne kartice.

Zagrebačka policija zasad je utvrdila da je osumnjičeni 48-godišnjak u utorak oko 21,25 sati u Vrapčanskoj ulici nakon svađe s oštećenima oštrim predmetom zadao 31-godišnjaku više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta kojima je žrtva na mjestu podlegla.

U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak kojega je osumnjičeni također oštrim predmetom uboo u vrat i pobjegao. Liječnička pomoć 30-godišnjaku pružena je u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policija 48-godišnjaka tereti da mu je u oba slučaja bila namjera ubiti oštećene, a nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Po pisanju Jutarnjeg lista žrtva ubojstva koje se dogodilo na zagrebačkoj tržnici Vrapče je 31-godišnji Domagoj T. dok je lakše ozlijeđen njegov godinu dana mlađi prijatelj Ivan S.

Počinitelj je po neslužbenim medijskim podacima 48-godišnji DJ elektronske glazbe Robert I. I. koji je uhićen u utorak oko 23 sata kad mu je na vrata pokucala policija kojoj se navodno predao bez pružanja otpora.

Povod tom nedjelju navodno su bile optužbe da su mu Domagoj T. i Ivan S. ukrali bankovnu karticu, no potvrdu te informacije nije se u četvrtak moglo dobiti u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLICIJA, UBOJSTVO