Zagreb

TEATAR RUGANTINO: Sjajno primljena premijerna izvedba “Uvijek će nam ostati ljubav”

Piše: PolitikaPlus

Zagreb, 26. listopada 2020. – Nakon tri pretpremijere, na kojima je publika toplo i emotivno primila novu predstavu Teatra Rugantino, smiješno-tužnu, romantičnu priču “Uvijek će nam ostati ljubav”, sinoć se ljubav s publikom potvrdila na najljepši način i na premijeri u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog!

Velikim i dugotrajnim pljeskom nakon izvedbe, publika je sinoć potvrdila i koliko navija za Jelenu i Medu i – ljubav, kao i koliki su dojam na nju ostavile sjajne izvedbe Jelene Miholjević i Dražena Čučeka koji zaista ostavljaju srce na sceni u “Uvijek će nam ostati ljubav” Miloša Radovića. Snažan aplauz je za svoju nadahnutu režiju dobio i Dario Harjaček, kao i Zdravka Ivandija Kirigin za vrlo domišljatu scenografiju te kostime koji odlično zaokružuju situaciju na sceni. Posljednja je na poklon publici izašla Gordana Gadžić, inicijator i pokretački duh kompletne predstave, producentica i umjetnička ravnateljica Teatra Rugantino.

Premijeri “Uvijek će nam ostati ljubav” prisustvovali su predstavnici Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba, saborska zastupnica Rada Borić i još jedno ime iz politike Goran Beus Richembergh. Pogledati i podržati kolege na sceni došlo su glumci – Lucija Šerbedžija, Ana Maras Harmander, Lada Bonacci, Amanda Prenkaj, Filip Vidović, Silvio Vovk, od redatelja smo vidjeli Igora Mirkovića, Marija Kovača i Zlatka Svibena te jedno od omiljenih TV lica – Davora Meštrovića. Premijeru je posjetilo i nekoliko poznatih spisatelja – Miljenko Jergović, Marina Vujčić, Milana Vlaović Tomečak, Ivana Bodrožić te dramaturginja Nina Horvat. Premijeru je odgledala i glumica, scenaristica i spisateljica Jelena Veljača, a titula najneodoljivije gošće premijere ide malenoj Leni Čuček koja je netremice gledala tatu na sceni. Naravno, kako i dolikuje premijerama, bili su prisutni mnogobrojni pripadnici medija, kritičari, kao i mnogi drugi uzvanici koji su došli podržati “Uvijek će nam ostati ljubav” usprkos ogromnom broju zaraženih u Zagrebu zadnjih dana. 

Moramo još jednom spomenuti da je predstava “Uvijek će nam ostati ljubav” krasno započela svoj kazališni put, a publika koja želi vidjeti veselu, raskošno lijepu i odlučnu četrdesetogodišnjakinju Jelenu i inertnog, neuhvatljivog, ali šarmantnog pedesetogodišnjaka Medu, u ovoj i lijepoj i teškoj, ali toploj priči u kojoj se svatko može pronaći, može to u Zagrebu 8. i 28. studenoga (Mala dvorana Lisinski). Četvrtog studenoga ekipa predstave “Uvijek će nam ostati ljubav” je u Crikvenici, a 13. studenoga u Opatiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PREDSTAVA