A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/ZORAN%20MILANOVIĆ/ZORAN%20MILANOVIĆ%20GLAVURDA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ostojić ne govori točne stvari. Ne mogu reći da laže, ali to uopće nije točno" 'Bolje mu je da šuti'! | Politika+
Hrvatska

MILANOVIĆ: Ostojić ne govori točne stvari. Ne mogu reći da laže, ali to uopće nije točno" 'Bolje mu je da šuti'!

Vidim da se Plenković igra riječima. Priča o bjesnoći. S onim haklom koji je odigrao na Jarunu vjerojatno mu je pao šećer, dajte mu kocku šećera...

Piše: PolitikaPlus/Hina

U Pazinu se slavi Dan Istarske županije i 77. obljetnica povijesnih rujanskih odluka kojima je Istra napokon pripojena Hrvatskoj. Na svečanosti je bio i predsjednik Zoran Milanović, koji je čestitao Istranima na tome kako se nose s pandemijom.

Ponovno je komentirao i slučaj Janaf. I dalje tvrdi da premijer mora znati za istragu.

Ponovno je komentirao i slučaj Janaf. I dalje tvrdi da premijer mora znati za istragu.

- Ono što je važno, jest da premijer mora znati. Gdje piše da ne smije znati? Ja kažem da mora znati. Mi imamo premijera koji ništa ne zna. Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa, rekao je predsjednik Milanović.

Vidim da se Plenković igra riječima. Priča o bjesnoći. S onim haklom koji je odigrao na Jarunu vjerojatno mu je pao šećer, dajte mu kocku šećera", kazao je Milanović.

Dotaknuo se i Ranka Ostojića koji je rekao da ga ni o čemu nije informirao. "Ostojić ne govori točne stvari, informirao me on, ne znam koji su mu planovi. Ne mogu reći da laže, ali to uopće nije točno" 'Bolje mu je da šuti., rekao je Milanović.

"Kakve veze ima što sam ja ukinuo sigurnosne provjere. Zapravo nisam, već sam tražio da se moje ministre ne provjerava od SOA-e. Ja to odbijam i ja preuzimam odgovornost", dodao je. "Ono što je rekao Ostojić u naravi nije točno i neka prestane. Znao sam sve", dodao je.

"Mislim da nisam bio u Klubu za vrijeme lockdowna. Je l'' to kaže premijer, onaj koji se rukovao s Đokovićem?" rekao je Milanović. Smatra da ministri koji su bili u Klubu ne trebaju dati ostavke. "Pitajte Plenkovića što je sve radio za vrijeme lockdowna. Zar je bio samo doma i molio Očenaš svaki dan?"

Sumnja da iz DORH-a cure informacije

Osvrnuo se i na curenje informacije iz istrage te rekao kako su samo dva moguća izvora - policija i DORH, a on sumnja na DORH.

"S obzirom da je DORH u ovom slučaju zainteresiraniji, ja sumnjam na DORH da to daje medijima. I dok je tako - nemojte se uopće javljati i bilo kome što prigovarati. A to zakonodavac mora urediti", rekao je novinarima.

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

andrej plenković, zoran milanović