Scena

GLAZBENA SCENA: Lady Gaga i Ellie Goulding objavile nove singlove!

Piše: PolitikaPlus

Nezaustavljiva Lady Gaga ponovno oduševljava novom glazbom! Ovog je puta riječ o pjesmi  naziva "Rain On Me", suradnji s vokalnom velesilom Arianom Grande. Novi singl slavne pjevačice drugi je u nizu kojim je najavljen njen dugoočekivani šesti studijski album "Chromatica", koji će biti objavljen 29. svibnja: umhr.lnk.to/RainOnMeLGPR

 

Nakon što je u veljači singlom "Stupid Love" ponovno osvojila glazbene ljestvice i najavila povratak dance-pop korijenima, Lady Gaga nam otkriva još jedan dio onoga što nas čeka na njenom šestom studijskom albumu "Chromatica". Konceptualni audiovizualni niz kojim je najavila novo poglavlje u karijeri multitalentirana pjevačica nastavlja pjesmom "Rain On Me", na kojoj joj se pridružila Ariana Grande. Glazbenice su suradnju potvrdile na društvenim mrežama fotografijama koje prate estetiku videospota singla "Stupid Love".

 

Brojni obožavatelji Lady Gage s nestrpljenjem čekaju njeno novo studijsko izdanje "Chromatica". Pjevačica je posljednji album "Joanne" objavila 2016. godine, a nakon što je zbog globalne COVID-19 pandemije potvrdila da album neće biti objavljen 10. travnja, kako je prethodno najavila, otkrila je da će "Chromatica" svjetlo dana ugledati 29. svibnja.

                       

Prednaruči album "Chromatica":

umhr.lnk.to/ChromaticaLGPR

 

Slavna je glazbenica nedavno sudjelovala u organiziranju humanitarnog online koncerta One World: Together At Home, u kojem je sudjelovalo skoro 80 imena među kojima su se našli Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Događaj je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

 

Gaga je obožavateljima otkrila kako je u proteklo vrijeme bila aktivna i na području književnosti. Njena knjiga Channel Kindness: Stories of Kindness and Community bit će objavljena 22. rujna, a sadržavat će  osnažujuće priče koje su napisali mladi ljudi te inspirativne bilješke same pjevačice.

"Rain On Me" (YouTube Audio):
youtu.be/ugQhauUEcJM

Ellie Goulding objavila singl "Power" 


(Ellie Goulding, photo: Louis Browne)

Ellie Goulding svijet već dobro poznaje po njenim snažnim pop himnama. Sada nam je predstavila svoj novi singl "Power", pjesmu koja je preuzeta s njenog nadolazećeg albuma o kojem će više informacija biti otkriveno uskoro: umhr.lnk.to/PowerEGPR

"Ovom pjesmom sam htjela pokazati kakav zvuk se može očekivati od mojeg novog albuma. 'Power' govori o vezama u 21. stoljeću – one mogu biti diktirane od strane društvenih mreža te materijalnih stvari. Djevojka u pjesmi je razočarana u ljubav te u zle ljude koji samo gledaju na sebe, a s kojima redovito završi u vezi." komentirala je pjevačica.

Ellie je za "Power" snimila video koji je nastao u njenom domu u vrijeme izolacije te je istaknula kako je riječ o jednom od najosobnijih spotova koje je do sad objavila. Kreativni tim koji stoji iza njega činili su Imogen Snell i Riccardo Castano (Madonna, The XX).

Glazbenica je nedavno bila dio humanitarnog koncerta World: Together At Home, u čijem je organiziranju sudjelovala Lady Gaga. U ovom online događaju sudjelovalo je skoro 80 imena među kojima su se našli i Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Koncert je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

Posljednje studijsko izdanje, naziva “Delirium”, Goulding je 2015. godine. Na albumu su se našli hitovi “Something In The Way You Move” te “Love Me Like You Do”, čiji je službeni spot do danas skupio skoro dvije milijarde YouTube pregleda. Nedavno je obilježila 10 godina svoje karijere, koliko je prošlo  od objave njenog debitantskog albuma "Lights".

Pogledaj spot za singl "Power":
youtu.be/hKtP8GMM7Bg

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ELLIE GOULDING, lady gaga