Hrvatska

Makarska: Zatvara se vrtić; Gradska uprava s građanima - online

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na sjednici Stožera civilne zaštite Grada Makarske odlučeno je da se zatvori Dječji vrtić ”Biokovsko zvonce”, a Gradska uprava s građanima će biti - online zbog uvođenja novih mjera i planova za prevenciju širenja koronavirusa.

Do 1. travnja bit će zatvorene škole,  preduvjeti za online nastavu osigurani, a i Dječji vrtić ”Biokovsko zvonce” također će dotad biti zatvoren i to od 17. ožujka, uz obvezu organiziranja dežurstva za korisnike koji nemaju drugih mogućnosti zbrinjavanja svoje djece.

Gradski sportski centar Makarska zatvara se, a otkazuju se i sva sportska događanja na području Makarske.

Od slijedećeg tjedna u makarskoj Gradskoj upravi neće biti rada sa strankama i svim javnim ustanovama i poduzećima u vlasništvu i suvlasništvu Grada Makarske - Gradski sportski centar Makarska, Dječji vrtić Biokovsko zvonce, Gradski muzej, Gradska galerija Antun Gojak, Gradska knjižnica, Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA, Vodovod d.o.o. Makarska, Stambeno gospodarstvo Makarska i Makarski komunalac.

S građanima će se komunicirati putem telefona i/ili elektroničke pošte, stoji u priopćenju.

Stožer Civilne zaštite Grada Makarska preporučio je sportskim klubovima, teretanama i udrugama koje se bave sportom i rekreacijom te ostale udruge civilnog društva da obustave sve aktivnosti do 1. travnja 2020.

Također, apelira se na građane i goste na području Makarske da prate obavijesti i preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dječiji vrtić, makarska