Zagreb

KAZALIŠTE: U Teatru &TD dvanaest naslova na 7. Siječanjskoj akciji

Piše: PolitikaPlus

 Zagrebački Teatar &TD novu kalendarsku godinu otvara 7. Siječanjskom akcijom, tradicionalnom kazališnom revijom koja od 9. do 31. siječnja 2020. donosi dvanaest naslova, kazališnih uspješnica iz tekuće i proteklih sezona toga teatra, po jedinstvenoj cijeni ulaznica od 20 kuna.

Novi ciklus &TD-ove tradicionalne siječanjske kazališne revije otvorit će 9. siječnja predstava "Mrzim istinu!" redatelja Olivera Frljića, jedna od najnagrađivanijih predstava u povijesti hrvatskog kazališta za koju se i u 10. sezoni igranja traži ulaznica više, ističu iz Teatra &TD.

U dvadeset večeri ukupno će biti prikazano dvanaest kazališnih naslova, a to su još predstave "Prikradatelj", "Hamlet za svakoga", "Kad tad", "Ćelava pjevačica", "Važnije polovice", "Magic evening", "Ko rukom odneseno", "Katalonac", "Born to please", "Zašto šutiš?" i "Ružni".

Cijena ulaznice po predstavi je 20 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti online na Ulaznice.hr od 24. prosinca te na njihovim prodajnim mjestima. Blagajna Teatra &TD radi od 2. do 9. siječnja od 11 do 13 sati te od 18 do 20 sati, a tijekom akcije u uobičajeno radno vrijeme, od 11 do 13 sati, te dva sata prije početka predstave. Rezervacija nema.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KAZALIŠTE, teatar td