Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio ulaznice za predstavu ČUDESNE STRANICE MALE DANICE

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 29. 11. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Centar za kulturu Trešnjevka, CeKaTe i portal politika+, u kojem za hit-predstavu ČUDESNE STRANICE MALE DANICE, koja će biti na programu u SUBOTU 30. 11. u 11.00 sati, u Centru za kulturu Trešnjevka, CeKaTe-u, Park stara Trešnjevka 1 u Zagrebu, darujemo 2x2 ulaznice.

Dobitnici NEĆE pojedinačno biti obaviješteni o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica, koje mogu podići na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1 uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 19.00 sati. Popis dobitnika objavljujemo na portalu.

 


DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marina Spajić Vlajčević i Mirna Šenjug Novak

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Nagradno pitanje za predstavu ČUDESNE STRANICE MALE DANICE je: Kako se zove redateljica predstave ČUDESNE STRANICE MALE DANICE?


SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

Teatar Poco Loco i CeKaTe Teatar

ČUDESNE STRANICE MALE DANICE

Predstava je namijenjena djeci od 3 do 10 godina i traje 40 minuta.

Subota 30.11. u 11 sati u Centru za kulturu Trešnjevka

 

AUTORSKA EKIPA PREDSTAVE:

Režija: Morana Dolenc

Tekst: Dunja Fajdić

Glazba i songovi: Ivana Đula i Luka Vrbanić

Scenografija: Miljenko Sekulić

Kostimografija: Morana Dolenc i Dunja Vuković

Stolarski radovi: Ivan Kuraja

Izrada rekvizite: Drago Dolenc

Oblikovanje rasvjete: Marinko Radočaj

Plakat: Booboo Tannenbaum

Trailer: Igor Bogdanović

Fotografije: Nina Đurđević

Hvala Ratku Bokiću na fotiću!

 

Glume: Zrinka Kušević i Maja Kovač / Maja Katić

O PREDSTAVI:

Bila jednom jedna … priča. O zabrinutoj mami. O djevojčici. O crtićima koji se ne žele ugasiti. O mašti koju treba spasiti! Znate li kako? Mama zna! Prvo treba zaključati ekrane. Dohvatiti knjigu. Otvoriti korice i … evo je! Čarolija slova! Svaka stranica – avantura nova! A tko se sve tamo krije? Profesor i rijetka ptica (za enciklopediju kratka skica). Neobično drvo i par čudaka (iznenadnih pjesnika). Julija s teleskopom i dadilja s jastukom (toliko stara priča da vam se neće dati ponovno je slušati). I na samom kraju povratak na početak. Likovi isti ali malo drugačiji. Kad čitaš, to ti je tako! Svako se biće promijeni zbog neke priče.

U najnovijoj predstavi Teatra Poco Loco namijenjenoj mlađem uzrastu govorimo o čitanju, o knjigama, o mašti. Kroz projekt “Priča mi se priča”, koje naše kazalište provodi već pet godina, iz prve ruke vidimo koliko djeca uživaju u pripovijedanju i neposrednom sudjelovanju u njemu. Slušanje i čitanje priča potiče djecu na razgovor s njihovim odraslima, na kreativno izražavanje, upoznaje ih s nekim novim životnim temama. Poistovjetiti se s nekim likom čitatelja može utješiti, poručiti mu da nije sam. Isto tako kroz priče razvijamo empatiju prema drugačijima od nas. Voljeli bismo ovom predstavom najmlađe uvesti u beskrajni svijet literature, otkriti im djelić svega “što se može čitati”: od zvijezda do enciklopedije. Želimo šapnuti odraslima da budu strpljivi: treba biti kreativan i pronaći način kako danas djecu upoznati s knjigama, autorima, likovima koji su utjecali na to da i mi postanemo ovakvi ljudi kakvi jesmo.

cijena ulaznice: 30 kuna

Online prodaja ulaznica za 1., 6., 7. i 8. red: https://www.ulaznice.hr/web/event/85/40 Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. Više informacija i rezervacije ulaznica na [email protected] ili broj telefona 01/3695457 (u gore navedenom radnom vremenu).


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište, predstava