Crna kronika

KARLOVAC: Dvije 'maserke' pokrale 85-godišnjeg Karlovčanina

Piše: PolitikaPlus/Hina

Policija izvijestila je da traga za dvije 'maserke' koje su nudeći svoje usluge ušle u stan 85-godišnjeg Karlovčanina i pritom mu ukrale novac.

Muškarac iz karlovačke četvrti Grabrik u četvrtak u prijepodnevnim satima u svoj stan je pustio dvije žene koje su mu ponudile masažu, a tijekom masaže iz stana su mu otuđile novac, kazalaje glasnogovornica karlovačke policije Senka Staroveški.

Dodala je da je policiju koja istražuje slučaj, o krađi izvijestila žrtvina rođakinja.

"Za počiniteljicama tragamo, ali prije svega upozoravamo građane da se ponašaju tako da sami spriječe da postanu žrtve ovakvih osoba. Muškarac je nepoznate osobe pustio u stan, što nije trebao i ostao je bez novca. O koliko je novaca riječ u ovakvim slučajevima ne govorimo“, rekla je Staroveški.

Policija podsjeća da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje, kao i svi drugi, ne trebaju biti lakovjerni, posebno prema nepoznatim osobama te uvijek kada primijete nešto sumnjivo obavijeste policiju. Velika bi pomoć bila kad bi zabilježili i javili registarsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste, kažu u policiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLICIJA, KARLOVAC, MASAŽA