Hrvatska

OD KRAJA OVOG TJEDNA: Počinje sezona grijanja za korisnike HEP-Toplinarstva

Piše: PolitikaPlus

HEP-TOPLINARSTVO počinje s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, javili su iz ove kompanije.

"Isporuka toplinske energije za grijanje do kraja ovog tjedna će se uspostaviti prioritetnim krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a od 01.10.2018. započet će se s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije" piše u priopćenju kojimk obavještavaju korisnike o početku sezone grijanja.

"HEP-TOPLINARSTVO poziva krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje", pozivaju iz HEP-toplinarstva.

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima, kažu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

grijanje, hep toplinarstvo